Νέα επιτυχία για την Γκουντούρα στην πορεία προς το Παρίσι!

Μια ακόμα μεγάλη επιτυχία για την αθλήτρια της bwin, Δώρα Γκουντούρα, η οποία κατέκτησε το Χάλκινο Μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ξιφασκίας και συνεχίζει τη μάχη για την παρουσία της στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι!

Οι «μάχες» είναι στο dna της, αθλήτρια που δεν τα παρατά, προσπαθεί ξανά και ξανά, μέχρι που θα φτάσει η στιγμή και θα δει τους κόπους της να ανταμείβονται. Η αθλήτρια της bwin, Δώρα Γκουντούρα έκανε τη διαφορά στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ξιφασκίας στην Αλγερία, κατάκτησε το Χάλκινο Μετάλλιο κι έκανε ακόμα ένα βήμα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024. Κατάφερε μάλιστα ν’ ανέβει στην 3η θέση του βάθρου, μόλις από τον πρώτο μεγάλο ραντεβού της χρονιάς!

Το μέλος του Team Future της bwin, Νο 6 στην κατάταξη, συνεχίζει να αγωνίζεται, να ξεπερνά τις δυσκολίες και να «ξιφομαχεί» καθημερινά, ώστε να ζήσει ακόμα μια τεράστια εμπειρία. 

Μπορεί η παρουσία της στους Ολυμπιακούς του Τόκιο να ήταν όνειρο που έγινε πραγματικότητα, ωστόσο το μέλλον της ανήκει. Η 25χρονη πρωταθλήτρια ξέρει να αρπάζει τις ευκαιρίες και να αποδεικνύει πως τα εμπόδια την κάνουν ολοένα και πιο δυνατή. 

Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Αλγερίας φρόντισε να αποτυπώσει, πως η λάμψη του… Παρισιού της δίνει ακόμα μεγαλύτερη δύναμη να συνεχίσει για να βρεθεί στο κορυφαίο αθλητικό ραντεβού. Η πορεία για το Χάλκινο δεν ήταν εύκολη , αφού στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος βρέθηκε απέναντι στη Δέσποινα Γεωργιάδου, μια εξαιρετική αθλήτρια με κοινούς στόχους. Ωστόσο, η Γκουντούρα κατάφερε να υπερκεράσει το εμπόδιο και να αποδείξει πως βρίσκεται σε εξαιρετικό μομέντουμ. 

Η bwin, είναι στο πλευρό της, της έδωσε την ώθηση που χρειαζόταν για να αποδείξει διεθνώς την αξία της και παραμένει σύμμαχος σε κάθε βήμα στο δρόμο για την κορυφή «Καταλαβαίνεις ότι θέλει να έρθει κοντά σου, να καταλάβει τις δυσκολίες σου και να σε βοηθήσει να τις ξεπεράσεις», τονίζει η Ελληνίδα πρωταθλήτρια της ξιφασκίας για το κορυφαίο στοιχηματικό brand και συνεχίζει να ονειρεύεται!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα.

Πηγή: skai.gr