Κλείσιμο

Νέα επικεφαλής στην Εισαγγελία Εφετών της Αθήνας - Εξελέγη με εκλογές η Καλλιόπη Βαρδάκη

Η νέα επικεφαλής της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών Καλλιόπη Βαρδάκη εξελέγη με μεγάλη διαφορά ψήφων, έναντι του συνυποψηφίου της εισαγγελέα Σοφοκλή Λογοθέτη

Της Ιωάννας Μάνδρου

Στη νευραλγική θέση της προϊσταμένης στην Εισαγγελία Εφετών της Αθήνας εξελέγη η εισαγγελέας εφετών Καλλιόπη Βαρδάκη, μετά τη διεξαγωγή εκλογών, όπου ψήφισαν οι εισαγγελείς που υπηρετούν στη μεγαλύτερη εισαγγελία της χώρας σε δεύτερο βαθμό.

Οι εκλογές διεξήχθησαν χθες Σάββατο, μετά την αποχώρηση από τη θέση της προϊσταμένης της Εισαγγελίας Εφετών, λόγω προαγωγής της στον Αρειο Πάγο, της Μαρίας Γκανέ η οποία είχε την ευθύνη της διοίκησης της Εισαγγελίας τα τελευταία χρόνια με ευδόκιμη υπηρεσία και με επιτυχή διαχείριση υποθέσεων και θεμάτων που ανήκαν στην αρμοδιότητα της Εισαγγελίας Εφετών της Αθήνας.

Η νέα επικεφαλής της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών Καλλιόπη Βαρδάκη εξελέγη με μεγάλη διαφορά ψήφων, έναντι του συνυποψηφίου της εισαγγελέα Σοφοκλή Λογοθέτη.

Η Καλλιόπη Βαρδάκη έχει πέραν της νομικής κατάρτισης και της αποδοχής των συναδέλφων της και προηγούμενη διοικητική εμπειρία, καθώς είχε διατελέσει προϊσταμένη στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιά.

Πηγή: skai.gr