Κλείσιμο

Νάξος: Δύο συλλήψεις για τον θάνατο της 36χρονης μητέρας στην πισίνα – Το χρονικό της τραγωδίας

Το γεγονός ότι τα νερά της πισίνας ήταν ρηχά κάνει τις Αρχές να ερευνούν το ιατρικό ιστορικό της γυναίκας.

Μια 36χρονη γυναίκα ανασύρθηκε νεκρή από πισίνα. Το τραγικό περιστατικό συνέβη σε παραλιακή επιχείρηση στην περιοχή Πλάκα της Νάξου, το απόγευμα του Σαββάτου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η 36χρονη γυναίκα, μόνιμη κάτοικος του νησιού, ανασύρθηκε νεκρή από την πισίνα, ενώ βρισκόταν μαζί με το 2χρονο παιδί της.

Στο σημείο έφτασαν διασώστες του ΕΚΑΒ, ωστόσο όπως αποδείχτηκε ήταν ήδη αργά και η γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή.

Εξετάζεται εάν ο θάνατος της άτυχης γυναίκας οφείλεται σε πνιγμό ή σε παθολογικά αίτια.

Το χρονικό

Όλα έγιναν στις 15:00 το μεσημέρι, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες μία 36χρονη έπεσε νεκρή μέσα σε πισίνα καταστήματος στην περιοχή της Πλάκας στη Νάξο.

Η άτυχη γυναίκα είναι κάτοικος του νησιού. Ανασύρθηκε νεκρή από τα νερά της πισίνας μπροστά στο 2 ετών παιδάκι της.

Το γεγονός ότι τα νερά της πισίνας ήταν ρηχά κάνει τις Αρχές να ερευνούν το ιατρικό ιστορικό της γυναίκας, για να εξετάσουν εάν ο θάνατος μπορεί να προήλθε από κάποιο πρόβλημα υγείας. Ακόμα, ωστόσο δεν έχει αποκλειστεί και η εκδοχή του πνιγμού.

Οι αστυνομικοί παρέλαβαν το παιδάκι της 36χρονης και αυτή την ώρα βρίσκεται στην αγκαλιά συγγενικών του προσώπων.

Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Νάξου, ενώ έχουν συλληφθεί δύο άτομα, τον υπεύθυνο του καταστήματος, εντός του οποίου υπήρχε η πισίνα, και τον υπεύθυνο του συγκροτήματος κατοικιών, όπου συνέβη το τραγικό συμβάν.

Πρόκειται για τυπική διαδικασία όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές.

Πηγή: ert.gr