Διερχόμενο φορτηγό έσπασε τον αγωγό της ΕΥΔΑΠ στη Ν. Φιλαδέλφεια

Τι έδειξε η αυτοψία της Περιφέρειας Αττικής- Ο οδηγός του φορτηγού δεν τήρησε τον περιορισμό ύψους

Ένα φορτηγό που είχε ύψος μεγαλύτερο του επιτρεπόμενου για να περάσει κάτω από τη γέφυρα της Βρυούλων στη Νέα Φιλαδέλφεια έσπασε τον αγωγό της ΕΥΔΑΠ και προκάλεσε κυκλοφοριακό χάος στον Κηφισό, σύμφωνα με την Περιφέρεια Αττικής.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση: « Περιφέρεια Αττικής και τα στελέχη της αμέσως μόλις διαπιστώθηκε από το κέντρο διαχείρισης κυκλοφορίας η θραύση του αγωγού της ΕΥΔΑΠ στο ύψος της Γέφυρας των Βρυούλων στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας στο ρεύμα προς Λαμία προέβησαν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να επιληφθούν της αντιμετώπισης του προβλήματος οι αρμόδιοι φορείς.

Συγκεκριμένα, τα στελέχη της Περιφέρειας προχώρησαν στην ενημέρωση της Τροχαίας για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας και της ΕΥΔΑΠ για την άμεση διακοπή υδροδότησης και την αποκατάσταση της ζημιάς. Επιπλέον, επικουρικά τα ειδικά βαν οδικής ασφάλειας της Περιφέρειας μετέβησαν στο σημείο, ενώ υπάρχει συνεχής ενημέρωση στις πινακίδες matrix της Περιφέρειας Αττικής. Να σημειωθεί ότι ο αγωγός χτυπήθηκε από διερχόμενο φορτηγό το οποίο δεν τήρησε τον περιορισμό ύψους». 

Πηγή: skai.gr