Ένα θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός μετά τον μυστηριώδη θάνατο ενός 76χρονου άντρα που νοσηλευόταν με κορωνοϊό σε απλό θάλαμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ασθενής, η υγεία του οποίου παρουσίαζε σημάδια βελτίωσης, ήταν διασωληνωμένος,όταν ξαφνικά άρχισε να χτυπά ο συναγερμός του μηχανήματος μηχανικής υποστήριξης που δείχνει ότι βρίσκεται εκτός λειτουργίας. 

Αμέσως, στον θάλαμο έσπευσαν οι γιατροί για να δουν τι συμβαίνει και βρήκαν νεκρό τον άτυχο άντρα. Παρά τις προσπάθειές τους να τον επαναφέρουν στη ζωή δεν κατάφεραν να τον σώσουν. 

Στη συνέχεια ενημερώθηκε η αστυνομία και στελέχη της ασφάλειας βρίσκονται στο νοσοκομείο και πραγματοποιούν έρευνα για τα αίτια του τραγικού συμβάντος. Στο πλαίσιο αυτό, εξετάζονται όλα τα σενάρια, από τεχνικό πρόβλημα στη λειτουργία του μηχανήματος μέχρι και το ενδεχόμενο ανθρώπινης παρέμβασης στο σύστημα μηχανικής υποστήριξης. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι δε λειτούργησε ούτε το εφεδρικό μηχάνημα που χρησιμοποιείται σε τέτοιες περιπτώσεις.   

Στο μικροσκόπιο των αρχών βρίσκεται και ένας άλλος ασθενής, ο οποίος νοσηλευόταν στον ίδιο θάλαμο με τον 76χρονο άντρα και από τον οποίο αναμένεται να πάρουν κατάθεση. 
 

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε το Skai.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις