Κλείσιμο

Μυλοπόταμος: Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της επίθεσης στους Γερμανούς τουρίστες

Το βίντεο δείχνει το μαύρο αγροτικό να εμβολίζει το λευκό όχημα των Γερμανών και να κάνει εκ νέου όπισθεν, χτυπώντας δεύτερη φορά το όχημα των τουριστών

Βίντεο από τη στιγμή της επίθεσης στους Γερμανούς τουρίστες στον Μυλοπόταμο, στην Κρήτη μετέδωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων η ΕΡΤ.

Το βίντεο δείχνει το μαύρο αγροτικό να εμβολίζει το λευκό όχημα των Γερμανών και να κάνει εκ νέου όπισθεν, χτυπώντας δεύτερη φορά το όχημα των τουριστών, με κίνδυνο να τους παρασύρει.

Δείτε το βίντεο: 

Οι φερόμενοι ως δράστες παραδόθηκαν και κατέθεσαν μήνυση εναντίον των Γερμανών τουριστών, υποστηρίζοντας ότι εκείνοι τους επιτέθηκαν και τους προκάλεσαν.

Με μεγάλη ανακούφιση υποδέχτηκε η οικογένεια των Γερμανών την είδηση ότι η Αστυνομία εντόπισε τους δύο Κρητικούς που τους επιτέθηκαν με αγριότητα.

«Νιώθουμε ανακούφιση, επειδή είναι ένα μέτρο ασφαλείας για εμάς, για να βγούμε έξω, θα νοικιάζουμε μηχανάκια σήμερα, αλλά είναι ένα μέτρο ασφαλείας και για την τοπική κοινωνία και τους ανθρώπους που ζουν στην Κρήτη», δήλωσε μιλώντας αποκλειστικά στην ΕΡΤ, ο Κρις ένας από τους Γερμανούς τουρίστες που δέχτηκαν επίθεση.

Πηγή: skai.gr