Κλείσιμο

Συνελήφθη ο δράστης της δολοφονικής επίθεσης κατά ξενοδόχου στη Μύκονο

Ο κατηγορούμενος για την άγρια επίθεση σε βάρος του ξενοδόχου, συνελήφθη στην χώρα της Μυκόνου και αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή της Σύρου.

Σε μια σύλληψη για την δολοφονική επίθεση σε βάρος ξενοδόχου στη Μύκονο τον Ιούνιου, προχώρησαν νωρίτερα οι αρχές.

Πρόκειται για έναν 32χρονο σεσημασμένο δράστη o οποίος, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στο παρελθόν είχε σχέσεις με ανθρώπους της νύχτας.

Ο άνδρας συνελήφθη στην χώρα της Μυκόνου και αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή της Σύρου.

Υπενθυμίζεται ότι, για την συγκεκριμένη υπόθεση είχε συλληφθεί και 31χρονος αλλοδαπός την 26η Ιουνίου και κατά την ίδια περίοδο  ταυτοποιήθηκε και ο φυσικός αυτουργός της επίθεσης.

Συγκεκριμένα, από την έρευνα των αρχών διαπιστώθηκε η εμπλοκή 3 ατόμων και συγκεκριμένα του 32χρονου ημεδαπού ως φυσικού αυτουργού και 2 ακόμη ατόμων ως συνεργών του.

Αναλυτικότερα, από την συνδυαστική αξιολόγηση των στοιχείων της υπόθεσης και την ανάλυση του προανακριτικού υλικού που συλλέχθηκε προέκυψε ότι, την Παρασκευή 10 Ιουνίου 2022, ο 32χρονος ακολούθησε τον επιχειρηματία οδηγώντας ένα κλεμένο μίνι βαν και προκάλεσε σκοπίμως τροχαίο, προσκρούοντας στο όχημα του ξενοδόχου.

Στη συνέχεια του επιτέθηκε με λοστό προσπαθώντας να του προκαλέσει βαριές σωματικές βλάβες .

Όπως προέκυψε από την έρευνα, μετά την επίθεση ο 32χρονος διέφυγε, αφού εγκατέλειψε το κλεμμένο όχημα, επιβιβαζόμενος σε άλλο αυτοκίνητο πουπου οδηγούσε 31χρονος αλλοδαπός.

Πηγή: skai.gr