Κλείσιμο

«Μπλόκο» των ΜΑΤ στους αγρότες στον κόμβο της Νίκαιας στη Θεσσαλία - Δείτε βίντεο

Tεταμένο το κλίμα στον κόμβο της Νίκαιας, στην εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης, όπου έφθασαν τρακτέρ απ’ όλη τη Θεσσαλία προκειμένου οι αγρότες να διαμαρτυρηθούν οι αγρότες για σειρά ζητημάτων.

Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας και ΜΑΤ προκειμένου να τους εμποδίσουν να κλείσουν την εθνική οδό.

Όπως αναφέρει το Larissanet.gr, σε έναν αρκετά ζωηρό διάλογο, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλίας, ταξίαρχος, κ. Αστέριος Μαντζιώκας εξήγησε στους αγρότες πως δεν είναι δυνατό να ανέβουν στα τρακτέρ στην εθνική οδό επικαλούμενος την ανάγκη να μη διαταραχθεί την οικονομική ζωή της χώρας, προκαλώντας ωστόσο θύελλα διαμαρτυριών από την άλλη πλευρά.

Οι αγρότερα, ρώτησαν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ,γιατί δεν υπάρχει εισαγγελέας και με ποιά απόφαση η αστυνομία έκλεισε το δρόμο.

Αναλυτικότερα, έκαναν λόγο για δυνάμεις καταστολής, ενώ ο πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων νομού Λάρισας Ρίζος Μαρούδας τόνισε πως “η αστυνομία παρανομεί και κλείνει το δρόμο, δρα ανεξέλεγκτα”.

ΠΗΓΗ ΒΙΝΤΕΟ: LARISSANET

Δείτε όλες τις ειδήσεις 

Πηγή: larissanet.gr