Κλείσιμο

Στους δρόμους οι αγρότες– Έκλεισαν την εθνική οδό Τρίπολης- Καλαμάτας

Στους δρόμους βγήκαν για μια ακόμη φορά οι αγρότες στη Μεσσηνία, οι οποίοι απέκλεισαν την κυκλοφορία στην εθνική οδό Τρίπολης – Καλαμάτας στον κόμβο της περιμετρικής οδού στο ύψος του Praktiker, σύμφωνα με το best-tv

Ψηλά στις διεκδικήσεις τους βρίσκονται το αυξημένο κόστος παραγωγής και η ακρίβεια, αλλά και επιμέρους ζητήματα σχετικά με μεμονωμένα προϊόντα, όπως το σταφιδικό, με την ανάγκη άμεσων παρεμβάσεων, επιτακτική.

Στη Θεσσαλία, ήδη το μπλόκο της Νίκαιας με εκατοντάδες τρακτέρ απ’ όλη την περιφέρεια μετράει μια εβδομάδα και όπως φαίνεται θα κρατήσει αρκετά καθώς ολοένα και δυναμώνει με νέους αγρότες που φτάνουν εκεί δηλώνοντας την αντίδρασή τους σε όσα συμβαίνουν εις βάρος τους. Ουσιαστικά το μπλόκο της Νίκαιας αποτελεί «φάρο» για όλους τους αγρότες της Ελλάδας αφού από τη διάρκειά του και την αποτελεσματικότητά του, εμπνέονται και σχετίζονται χιλιάδες παραγωγοί και κτηνοτρόφοι σε όλη τη χώρα.

Ήδη φαίνεται πως θα υπάρχουν εξελίξεις μετά και την αντικατάσταση του αρμόδιου υπουργού (αν και έγινε αυτό για άσχετους λόγους) και οι συζητήσεις των δύο πλευρών αναμένεται να επανατοποθετηθούν σε καινούρια βάση.

Πηγή: Best TV, Larrisanet