Μπιμπίλας σε ΣΚΑΪ: Θα πάρει χρόνο – Οι καταγγελίες είναι αρκετές, για αρκετούς

«Δεν έχει σημασία αν γκρεμίζονται σαν χάρτινοι πύργοι κάποιοι υψηλά ιστάμενοι άνθρωποι. Σημασία έχει να διορθωθεί η κοινωνία, γιατί εμείς δίνουμε μήνυμα στην κοινωνία. Το έδωσε πρώτα ο αθλητισμός. Τώρα το θέατρο. Μπορεί μεθαύριο να μεταφερθεί στο δικό σας χώρο», τόνισε ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών Σπύρος Μπιμπίλας σχολιάζοντας για το μπαράζ καταγγελιών για σεξουαλικές κακοποιήσεις και παρενοχλήσεις στο θέατρο.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και την εκπομπή «ΣΚ Παρέα», ο κ. Μπιμπίλας εξήγησε την πολύπλοκη διαδικασία εξέτασης των καταγγελιών στο Πειθαρχικό Συμβούλιο του ΣΕΗ και ζήτησε από όλους να μην βιάζονται καθώς θα χρειαστεί χρόνος για να αποδοθεί δικαιοσύνη.

«Δεν είναι μια διαδικασία μία ή δύο ημερών, οι καταγγελίες είναι αρκετές, για αρκετούς, οπότε θα πάρει χρόνο», «να έχουμε καρτερία και η Δικαιοσύνη θα αποδοθεί», τόνισε ο πρόεδρος του ΣΕΗ και πρόσθεσε ότι σε μια δυτική κοινωνία που λειτουργεί με τρόπο νόμιμο και όχι με λιθοβολισμό, πρέπει να ακολουθηθούν οι νόμιμες και τυπικές διαδικασίες.

Εκτίμησε ότι η δημοσιότητα που έχει δοθεί σε αυτές τις υποθέσεις κάνει καλό, ωστόσο τάχθηκε κατά των «τηλεδικών».
 

Πηγή: skai.gr