Μπιμπίλας για Φιλιππίδη: Είχε την τάση να τσιλιμπουρδίζει- Με απογοήτευσε

Ο πρόεδρος του Σωματείου Ηθοποιών κατέθεσε στη δίκη ότι ο κατηγορούμενος Πέτρος Φιλιππίδης του είχε ζητήσει να παρέμβει ώστε μία από τις καταγγέλουσες να μη μιλήσει

Του Μάκη Συνοδινού

Με την κατάθεση του προέδρου των σωματείου Ελλήνων ηθοποιών Σπύρου Μπιμπίλα συνεχίζεται σήμερα στο μεικτό ορκωτό δικαστήριο η δίκη του Πέτρου φιλιππιδη .
Ο κ. Μπιμπιλας προσήλθε χωρίς να κάνει δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες ενώ πριν λίγο ανέβηκε στο βήμα ως μάρτυρας.


Ο προεδρος του ΣΕΗ αφού ξεκαθάρισε οτι δεν έχει υπάρξει ποτέ του ψευδομάρτυρας και πως θα καταθέσει μόνο την αλήθεια αναφέρθηκε στην σχέση που διατηρούσε με τον κατηγορούμενο.
Τον χαρακτήρισε ως «άνθρωπο της ζωής του» καθώς είχε τον σεβασμό και την αγάπη του. Όλα ανατράπηκαν όμως όταν ξεκίνησαν οι καταγγελίες εις βάρος του ηθοποιού .
«Έχω αγάπη γι αυτόν τον άνθρωπο. Ωστόσο τα τελευταία γεγονότα με απογοήτευσαν» κατέθεσε.


Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην πρώτη καταγγέλουσα την οποία γνωρίζει όπως είπε από παιδί και ήταν αυτός που την σύστησε στον Πέτρο Φιλιππίδη.
«Του είπα πως είναι καλή μου φίλη. Του ζήτησα να την προσέχει. Δυστυχώς (ο Πέτρος) έχει την τάση να τσιλιμπουρδίζει».


Στην συνέχεια απάντησε σε ερώτηση του προέδρου και στον ισχυρισμό της συζύγου του ενώπιον του ΜΟΔ πριν λίγες ημέρες πως η καταγγέλουσα την «έπεφτε» στον γνωστό ηθοποιό.
«Πως είναι δυνατόν να την πέφτει το κορίτσι στον Πέτρο; -αναρωτήθηκε-.αν συνέβαινε αυτό θα έπρεπε ο Πέτρος να πάρει την μάνα της».

Στην συνέχεια ανέφερε πως ο Φιλιππιδης είχε σχέσεις με πολλές γυναίκες ενω πως είχε ακούσει και τις λέξεις «έκτρωση» και «βιασμό».
Τέλος κατέθεσε πως ο Πέτρος φιλιππιδης τον είχε καλέσει στο τηλέφωνο προκειμένου να μάθει για τις καταγγελίες εις βάρους του ενω για μια καταγγέλουσα του ζήτησε να την πάρει για να μην μιλήσει .

Πηγή: skai.gr