Μόνος σε ξεχωριστό κελί στη ΓΑΔΑ ο Λιγνάδης- Αρνείται κατηγορίες-Ποιοι τον επισκέφθηκαν

Μόνος  σε ξεχωριστό κελί στη ΓΑΔΑ ο Λιγνάδης- Αρνείται κατηγορίες-Ποιοι τον επισκέφθηκαν

Ψύχραιμος παρά τις καταιγιστικές εξελίξεις σε κρατητήριο του 7ου ορόφου της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, ξεχωριστά από τους υπόλοιπους κρατούμενους, παραμένει ο Δημήτρης Λιγνάδης, ο οποίος μέχρι αυτή τη στιγμή αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή του με όσα του καταλογίζουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ζήτησε μια τηλεκάρτα με την οποία πραγματοποίησε τρεις τηλεφωνικές επαφές, κυρίως με τον δικηγόρο του, ο οποίος είναι τον έχει επισκεφθεί προκειμένου να καθορίσουν μαζί την υπερασπιστική του γραμμή ενόψει της κατάθεσής του ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα το πρωί της ερχόμενης Τετάρτης. Τον Δήμητρη Λιγνάδη επισκέφθηκε και ενας συγγενικό του πρόσωπο (μια ξαδέρφη), αλλά και γνωστός ποινικολόγος, χωρίς να διευκρινιστεί αν θα τον εκπροσωπήσει και αυτός ή όχι.

Την ίδια μέρα, έχει κληθεί να καταθέσει ως μάρτυρας ο πρόεδρος του Πειθαρχικού Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Πασχάλης Τσαρούχας, ο οποίος έχει στα χέρια του το σύνολο καταγγελιών που έχουν γίνει και άλλους ηθοποιούς. 

Στο μεταξύ, στοιχεία για την υπόθεση Λιγνάδη, καθώς και για άλλες περιπτώσεις που έχουν φτάσει ως καταγγελίες στο Σωματείο κατέθεσε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών λίγο νωρίτερα ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος παρέμεινε περίπου δύο ώρες στο γραφείο της ανακρίτριας. 

Όπως δήλωσε εξερχόμενος από την εισαγγελία ο κ. Μπιμπίλας «άρχισε η διαδικασία, τον ρόλο έχει αναλάβει η δικαιοσύνη». 

 

Πηγή: skai.gr