Συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Έλληνα πρωταθλητή του αμερικανικού ποδοσφαίρου Γιώργο Καρλαύτη - Βίντεο

Ο Γιώργος Καρλαύτης φέρει πλέον τον τίτλο του πρωταθλητή του NFL μετά τη νίκη των Kansas City Chiefs επί των Philadelphia Eagles στο Super Bowl LVII

Τον Έλληνα πρωταθλητή του αμερικανικού ποδοσφαίρου, τον λεγόμενο «Greek Freak» του NFL Γιώργο Καρλαύτη, συνάντησε την Τρίτη στο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. 

«Με τον “Greek Freak” του NFL Γιώργο Καρλαύτη. Δεν θα φανταζόμουν ποτέ ότι θα είχαμε Έλληνα πρωταθλητή στο αμερικανικό ποδόσφαιρο» τόνισε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης. 

«Είναι μεγάλη τιμή να έρχομαι εδώ εκ μέρους της οικογένειάς μου, των Chiefs, και όλου του αμερικανικού football» απάντησε ο Γιώργος. 

Σημειώνεται ότι ο Γιώργος Καρλαύτης, στην πρώτη του χρονιά στο NFL, φέρει πλέον τον τίτλο του πρωταθλητή μετά τη νίκη των Kansas City Chiefs επί των Philadelphia Eagles στο Super Bowl LVII, ενώ αποτέλεσε ένα βασικό κομμάτι της επιτυχίας. 

@kyriakosmitsotakis_ Σήμερα συνάντησα τον Γιώργο Καρλαύτη ο οποίος είναι πρωταθλητής στο αμερικανικό ποδόσφαιρο έχοντας κερδίσει το super bowl με την ομάδα του. #fyp #tiktokgreece ♬ original sound - Kyriakos Mitsotakis
Πηγή: skai.gr