Μητέρα Ντρισμπιώτη σε ΣΚΑΪ: Η Αντιγόνη δούλευε στο τσιπουράδικο και πήγαινε για προπόνηση - Παλεύει μόνη της από 12 ετών

«Έπρεπε να δουλεύει για να ζήσει γιατί δεν είμαστε πλούσιοι», είπε η κυρία Παναγιώτα για την πρωταθλήτρια Ευρώπης στα 35 χλμ. βάδην

«Είναι μια αγωνίστρια» δήλωσε περήφανη η κυρία Παναγιώτα, η μητέρα της Αντιγόνης Ντρισμπιώτη που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 35 χλμ. βάδην στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στίβου του Μονάχου.

Όπως είπε μιλώντας στον ΣΚΑΪ και στην εκπομπή «Πρωϊνή Ενημέρωση», η κόρη της προπονούταν «δίχως έλεος» μέρα-νύχτα και παράλληλα εργαζόταν στο τσιπουράδικο που διατηρεί η οικογένεια της στην Καρδίτσα. «Έπρεπε να δουλεύει για να ζήσει γιατί δεν είμαστε πλούσιοι», συμπλήρωσε η κυρία Παναγιώτα.

Παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε η 38χρονη αθλήτρια, η μητέρα της δήλωσε πως δεν υπήρχε περίπτωση να υποκύψει: «Κάποια στιγμή σταμάτησε για λίγο αλλά δεν θα τα παρατούσε ποτέ. Δεν είναι από τα παιδιά που αφήνει στη μέση κάτι. Ξέρει ότι μπορεί και όταν θέλεις, όλα μπορείς να τα κάνεις», ήταν τα λόγια της μητέρας της Αντιγόνης. 

Συνέχισε λέγοντας πως ό,τι πέτυχε το κατάφερε χωρίς κάποια άλλη οικονομική βοήθεια με την πορεία της να ξεκινά από 12 ετών: «Από τα 12 έως τα 36 παλεύει μόνη της με τον προπονητή της, μέχρι και λίγο πριν την Ολυμπιάδα δεν της είχε δοθεί κάποιου είδους χρηματική υποστήριξη».

«Έχουμε να την δούμε 4 μήνες. Όταν γυρίσει θα της πως καλωσήρθες στη μαμά σου.» κατέληξε η κυριά Παναγιώτα η οποία όπως είπε έχει άλλες τρεις κόρες.
 

Πηγή: skai.gr