Κλείσιμο

Ξεσπά η μητέρα της 3χρονης: Έχουμε την ίδια κάψα με τους γονείς του 7χρονου-Τι γίνεται με τα παιδιά μας

Ξέσπασε η μητέρα του 3χρονου κοριτσιού που έχασε την ζωή της πριν από μερικές ημέρες στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, κάτω από αδιευκρίνιστα αίτια.

Πρόκειται για το δεύτερο τραγικό περιστατικό που καταγράφεται μέσα σε λίγες μέρες στη Θεσσαλονίκη, μετά τον ξαφνικό θάνατο του 7χρονου αγοριού χθες.

Μιλώντας στο Mega η μητέρα της μικρής Κατερίνας δήλωσε χαρακτηριστικά πως αυτή και η οικογένειά της «έχουν κοινή κάψα» με τους γονείς του 7χρονου για να μάθουν τι συνέβη στα παιδιά τους.

«Να μάθουμε τι γίνεται με τα παιδιά μας εν έτει 2022», ήταν τα λόγια της απελπισμένης μητέρας, ζητώντας άμεσα απαντήσεις για τον χαμό της κόρης της

Εξήγησε δε πως «το παιδί της δεν είχε κανένα πρόβλημα υγείας στο παρελθόν».

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Μετά κόπων και βασάνων πήραμε τον ιατρικό φάκελο από το Α.Τ. Τούμπας και είναι προς αξιολόγηση από την τεχνική μας σύμβουλο. Ελπίζουμε και αναμένουμε στο δικό της πόρισμα και της ιατροδικαστή του ΑΧΕΠΑ για να μάθουμε τι έγινε με το παιδί μας που το χάσαμε μέσα από τα χέρια μας κυριολεκτικά.

Θα ήθελα να συλλυπηθώ του γονείς του 7χρονου που έμαθα ότι έχασε την ζωή του. Έχουμε κοινή κάψα με αυτούς τους γονείς. . Η Κατερίνα ήταν ένα καθόλα υγιής παιδί. Ήταν πλήρως εμβολιασμένη για την ηλικία της χωρίς προηγούμενο ιστορικό λοιμώξεων και διαταραχών. Δεν υπήρχε κανένα ιστορικό».

Πηγή: skai.gr