Συγκλονίζει η μητέρα της 20χρονης Μάρθης που χάθηκε στα Τέμπη: Δεν έχω ελπίδα ότι θα φτάσουμε στη δικαίωση

Πήγα στον εισαγγελέα για να καταλάβει την αγωνία μας- Προσπαθώ κάθε μέρα να βγει η μέρα, είπε η κυρία Μαρία Καρυστιανού στον Σκάι και τους Αταίριαστους

Την απαισιοδοξία της ότι θα αποδοθεί δικαιοσύνη και θα δικαιωθούν τα παιδιά που χάθηκαν «στο έγκλημα των Τεμπών», εξέφρασε μιλώντας στον Σκάι και τους Αταίριαστους, η κυρία Μαρία Καρυστιανού, που έχασε την κόρη της Μάρθη στο αδιανόητο δυστύχημα. Η κυρία Καρυστιανού ζήτησε να δει εισαγγελέα και ανακριτή για να τους δώσει να καταλάβουν την αγωνία των οικογενειών για την απόδοση δικαιοσύνης.

«Προσπαθώ να βγει η μέρα, κάθε μέρα. Προσπαθούμε να μαζεύψουμε τα κομμάτια μας», είπε η κυρία Καρυστιανού που με θαυμαστή ψυχραιμία περιέγραψε: «Πήγα στον εισαγγελέα, γιατί ήθελα να νιώσει, να καταλάβει την αγωνία μας και την επιθυμία μας να αποδοθεί δικαιοσύνη. Είναι έγκλημα, να το λέμε ΄'οπως είναι, είπε η μητέρα της 20χρονης Μάρθης, Μαρία Καρυστιανού. 

Η ταχύτητα δεν είναι απαραίτητη, να γίνει σε τέτοιο χρόνο ώστε να γίνει σωστά. Θέλω να δω τον ανακριτή. Ζω σε μια ευρωπαϊκή χώρα, και επί 19 λεπτά δύο τρένα κινούνταν στην ίδια γραμμή. Να βρεθεί ποιος φταίει. Υπήρχαν αναφορές για την επικινδυνότητα. Ο ανακριτής με κοίταξε στα μάτια. Η Δικαιοσύνη είναι το τελευταίο καταφύγιο. Θέλουμε δικαιοσύνη. Η ψυχραιμία μου είναι λόγω του ιερού σκοπού, να δικαιωθούν τα παιδιά, αλλά είναι λίγο και η φαρμακευτική αγωγή. Ποια ψυχολογική υποστήριξη από το κράτος; Μου ήρθε ένα αυτοματοποιημένο μήνυμα να πάρω σε ένα πενταψήφιο, να ζητήσω υποστήριξη. Να μας στηρίξουν με το να βλέπουμε ότι γίνονται οι σωστές νομικές κινήσεις. Δεν έχω ελπίδα ότι θα φτάσουμε στη δικαίωση. Η δικαιοσύνη έχει αποδείξει το αντίθετο, το μυαλό μου είναι στο Μάτι. Η διαφθορά σκοτώνει, σε λίγα χρόνια κάτι θα ξαναγίνει. Ο,τι μπορέσω να κάνω. Γι' αυτό μαζεύω υπογραφές, νιώθω ότι κάτι πρέπει να κάνω», κατέληξε. 

Πηγή: skai.gr