Μικρή Μαρκέλλα: Ψάχνουν το κίνητρο της αρπαγής - Ταυτοποιήθηκε μια γυναίκα

Το «παζλ» της υπόθεσης αρπαγής της 10χρονης Μαρκέλλας στη Θεσσαλονίκη προσπαθούν να συνθέσουν οι αρχές.

Στο επίκεντρο των ερευνών βρίσκεται μια γυναίκα από το ευρύτερο περιβάλλον της οικογένειας, η οποία φέρεται να έχει ταυτοποιηθεί και να αναζητείται. Αστυνομικές πηγές ανέφεραν στο ΑΠΕ – ΜΠΕ πως η Μαρκέλλα αναγνώρισε την εν λόγω γυναίκα ενώ η παρουσία της επιβεβαιώνεται από κάμερες ασφαλείας που βρίσκονται στη διάθεση των αρχών. Οι αρχές αναζητούν το κίνητρο για την αρπαγή του ανήλικου κοριτσιού.

Παραμένει στο νοσοκομείο– Παιδοψυχολόγοι στο πλευρό της

Η 10χρονη Μαρκέλλα, παραμένει σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης όπου και παρακολουθείται διαρκώς από ψυχολόγους.

Από τις μέχρι στιγμής εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε δεν φαίνεται να προκύπτουν ίχνη κακοποίησης και μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να βγουν και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων για να διαπιστωθεί τυχόν χορήγηση φαρμάκων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τη μαρτυρία της γυναίκας που εντόπισε την 10χρονη στην Καλαμαριά, όταν τη βρήκε το κορίτσι της έδειχνε σημάδια στα χέρια της και της είπε πως της είχαν φορέσει χειροπέδες.

Έρευνα της Εισαγγελίας Ανηλίκων στο περιβάλλον διαβίωσης της 10χρονης

Το περιβάλλον στο οποίο μεγαλώνει η 10χρονη, μπαίνει στο «μικροσκόπιο» της Εισαγγελίας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης. Θα εξεταστεί τόσο ο οικογενειακός όσο και ο κοινωνικός περίγυρος της μικρής μαθήτριας, ώστε να εκτιμηθούν οι μελλοντικές συνθήκες διαβίωσης της.

Αναφορά με αίτημα να γίνει κοινωνικός έλεγχος της ζωής της 10χρονης έκανε προς την Εισαγγελία Ανηλίκων Θεσσαλονίκης και το «Χαμόγελο του Παιδιού», όπως έγινε γνωστό από τον πρόεδρό του Κώστα Γιαννόπουλο.

Πηγή: skai.gr