Μέτωπα φωτιάς σε όλη τη χώρα

Μέτωπα φωτιάς σε όλη τη χώρα
Σε εξέλιξη βρίσκονται πύρινα μέτωπα στη περιοχή Στάνος στην Αμφιλοχία, στο Γιανισκάρι Αχαίας, το Δερβένι Αρκαδίας και στη Μάκρη στην Αλεξανδρούπολη. Μεσίστιες κυματίζουν την Τρίτη οι σημαίες στις υπηρεσίες των Σωμάτων Ασφαλείας, καθώς θα γίνει η κηδεία του διοικητή της πυροσβεστικής υπηρεσίας Γυθείου Κωνσταντίνου Καστρή.

Στο Γιανισκάρι επιχειρούν 42 πυροσβέστες με 18 οχήματα 5 ομάδες πεζοπόρο 2 αεροσκάφη. Στο Δερβένι Αρκαδίας επιχειρούν 21 πυροσβέστες με 10 οχήματα 1 ομάδα πεζοπόρο 4 αεροσκάφη και 1 ελικόπτερο. Στην Αμφιλοχία επιχειρούν 20 πυροσβέστες με 9 οχήματα 1 αεροσκάφος και 1 ελικόπτερο.

Μεσίστιες κυματίζουν την Τρίτη οι σημαίες στις υπηρεσίες των Σωμάτων Ασφαλείας, καθώς θα γίνει η κηδεία του διοικητή της πυροσβεστικής υπηρεσίας Γυθείου Κωνσταντίνου Καστρή. Ο αντιπύραρχος έχασε τη ζωή του στην πυρκαγιά στο Βαθύ Ανατολικής Μάνης.

Πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή Μάκρη στην Αλεξανδρούπολη. Επιχειρούν 18 πυροσβέστες με 6 οχήματα και 1 ελικόπτερο.

Πυρκαγιά ξέσπασε επίσης σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Φαρραί του Δ. Ερυμάνθου Αχαΐας. Επιχειρούν 27 πυροσβέστες με 9 οχήματα, 1 ελικόπτερο και 2 αεροσκάφη.

Παράλληλα φωτιά ξέσπασε σε τρία ακατοίκητα σπίτια στον Πειραιά. Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις.
Πηγή: skai.gr