Μεσσηνία: Σε κρίσιμη κατάσταση βρέφος στο Παίδων «Αγία Σοφία» – Συνελήφθη ο πατέρας του για κακοποίηση

 Οι γιατροί διαπίστωσαν ότι  το τεσσάρων μηνών βρέφος πάσχει από σύνδρομο ανατάραξης και έφερε μώλωπες στο σώμα του

Σε πολύ κρίσιμη κατάσταση, διασωληνωμένο, νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» ένα 4μηνος βρέφος από τη Μεσσηνία.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ όλα συνέβησαν χθες το απόγευμα, όταν οι γονείς του το μετέφεραν, από χωριό του δήμου Τριφυλίας στο οποίο διαμένουν στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας καθώς το παιδί είχε σπασμούς, από εκεί διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας χθες το βράδυ.

Οι γιατροί στο Νοσοκομείο Καλαμάτας έκριναν ότι το παιδί έπρεπε να διασωληνωθεί και να φύγει άμεσα για Νοσοκομείο της Αττικής, όπως και έγινε. Παράλληλα, ειδοποίησαν και τις αστυνομικές αρχές καθώς διαπίστωσαν πως το παιδί έπασχε από σύνδρομο ανατάραξης και έφερε μώλωπες στο σώμα του.

Όπως αναφέρει το best-tv.gr σύμφωνα με τα στοιχεία της Αστυνομίας ο πατέραςφρόντιζε το μωρό ενόσω η σύζυγός του εργαζόταν.

Το μωρό δεν σταματούσε να κλαίει ωθώντας τον 20χρονο να το κουνήσει έντονα μπρος-πίσω, καθώς το μωρό είναι μόλις 4μηνών δεν έχει αναπτύξει τη δυνατότητα να στηρίζει ακόμα το κεφάλι του με αποτέλεσμα να προκληθεί η σοβαρή κακοποίησή του.

Ο 20χρονος πατέρας του παιδιού, υπήκοος Αλβανίας, ταξίδεψε μαζί με το βρέφος στην Αθήνα ωστόσο λίγο αργότερα συνελήφθη από τις αρχές.

Αυτή τη στιγμή κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας, καθώς έχει σχηματιστεί εις βάρος του δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία και αύριο το πρωί αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιων των εισαγγελικών αρχών της Κυπαρισσίας.

Πηγή: skai.gr