Κλείσιμο

Ο γιος του απόστρατου προσπαθούσε με τους αστυνομικούς να σπάσει τα τζάμια του αυτοκινήτου

Μετά τους αστυνομικούς στο Μελισσοχώρι έφτασε κι ο γιος του προσπαθώντας και ο ίδιος να σώσει τα αδέλφια του 

Ο απόστρατος της Αεροπορίας εκτός από τα δίδυμα παιδιά που κατηγορείται ότι προσπάθησε να δολοφονήσει, έχει ακόμα δυο γιούς, μεγαλύτερης ηλικίας, από προηγούμενο γάμο.

Ο ένας από τους δυο γιούς του ενημερώθηκε άμεσα για το περιστατικό και έτρεξε στο σημείο όπου ο πατέρας του κλειδώθηκε με τα 2,5 ετών παιδιά και άνοιξε την φιάλη υγραερίου.
Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο γιος του 62χρονου προσπαθούσε να σπάσει και ο ίδιος τα τζάμια του αυτοκινήτου με ένα κράνος, καθώς στο σημείο έφτασε με δίκυκλο.

Όταν κατάφεραν τελικά να σπάσουν οι αστυνομικοί το παρμπρίζ και να ξεκλειδώσουν τις πόρτες, το ένα το παιδί πήρε στα χέρια του ο αστυνομικός και το δεύτερο ο αδελφός τους. 

Την ίδια ώρα, ο δεύτερος αστυνομικός που βρισκόταν στο σημείο, απομάκρυνε τον 62χρονο από το αυτοκίνητο για να τον αποτρέψει από κάθε πιθανή ενέργεια που ίσως προκαλούσε έκρηξη στο σημείο.

Ο 62χρονος έλαβε προθεσμία και θα από ληφθεί αύριο το πρωί στον ανακριτή. Σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή, απόπειρα έκρηξης, παράνομη οπλοφορία και πρόκληση σωματικής βλάβης σε βάρος εγκύου.

Τα δυο παιδιά νοσηλεύονται ακόμη στο Ιπποκράτειο και σήμερα οι γιατροί θα τα εξετάσουν εκ νέου για να κρίνουν πότε θα πάρουν εξιτήριο.

 
Πηγή: Makthes.gr