Μαυροειδάκος σε ΣΚΑΪ: Πώς σήμανε ο συναγερμός για τη σύλληψη Έλληνα αστυνομικού στην Τουρκία

Τη βεβαιότητά του ότι θα λήξει άμεσα η περιπέτεια του Έλληνα αστυνομικού που μαζί με τη σύντροφό του συνελήφθησαν στην Τουρκία εξέφρασε ο γενικός γραμματέας του Σωματείου Ειδικών Φρουρών Σταύρος Μαυροειδάκος μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Σήμερα».

Εξιστορώντας το περιστατικό, ο κ. Μαυροειδάκος είπε πως ο αστυνομικός που υπηρετεί στο Αστυνομικό Τμήμα Φερρών στην Αλεξανδρούπολη, ενώ βρισκόταν σε ημερήσια ανάπαυση πέρασε με τη σύντροφό του για ιδιωτική επίσκεψη στην Τουρκία. Κατά την επιστροφή τους και περίπου 50 μέτρα πριν φτάσουν στα σύνορα, σύμφωνα με τις τουρκικές αρχές, συνελήφθησαν.

Σήμανε συναγερμός στις ελληνικές αρχές όταν την επόμενη ημέρα δεν εμφανίστηκε ο αστυνομικός στην υπηρεσία του. Ενημερώθηκε το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και έγιναν συντονισμένες ενέργειες με το πρωθυπουργικό γραφείο και το υπουργείο Εξωτερικών.

Ο κ. Μαυροειδάκος τόνισε ότι τώρα γίνεται έλεγχος του κινητού τηλεφώνου του αστυνομικού, ο οποίος έχει αφεθεί προσωρινά ελεύθερος. Βρίσκεται σε ξενοδοχείο της περιοχής μαζί με τη σύντροφό του έως ότου ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Πηγή: skai.gr