Βαρυμπόμπη: Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη - Τι λέει στον ΣΚΑΪ ο δικηγόρος του θύματος, Γιάννης Μαρακάκης

Ο Γιάννης Μαρακάκης είπε ότι σε χρόνο μικρότερο από 10 δευτερόλεπτα ο δράστης πρόλαβε και έδωσε 15 με 20 μαχαιριές στον 58χρονο, τον οποίο πριν «είχε αποτραβήξει σε απόμερο σημείο»

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία για τον εντοπισμό του άνδρα που τραυμάτισε πολύ σοβαρά 58χρονο επιχειρηματία έξω από καντίνα στην Βαρυμπόμπη.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση, ο 58χρονος έχει ήδη υποβληθεί σε τρεις επεμβάσεις, ενώ όπως είπε ο δικηγόρος του, Γιάννης Μαρακάκης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ακολουθεί ακόμη μία επέμβαση στη μηριαία αρτηρία όπου τον τραυμάτισε βαρύτατα με το μαχαίρι ο 26χρονος δράστης.

Ο κ. Μαρακάκης ανέφερε ότι ευτυχώς το θύμα έχει διαφύγει τον κίνδυνο για τη ζωή του.

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι Αρχές αυτεπαγγέλτως εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα και όχι μόνο αυτό του διαπληκτισμού για την σειρά αναμονής στην καντίνα, καθώς η σφοδρότητα της επίθεσης δείχνει ότι ίσως δεν πρόκειται για κάτι τυχαίο και συγκυριακό, αλλά δείχνει στοχοποίηση του πελάτη του για άλλο λόγο.

Σημείωσε ότι ο δράστης είχε βρεθεί στο ίδιο μπαρ με τον πελάτη του λίγη ώρα πριν από την επίθεση, χωρίς όμως να έχει γίνει κάτι εκεί, χωρίς να έχουν ανταλλάξει κουβέντα.

Σε ερώτηση αν προκύπτει χρήση αλκοόλ από την παρέα του δράστη απάντησε ότι δεν έχει προκύψει, ωστόσο πρόσθεσε η εμπειρία λέει ότι άνθρωποι που έχουν πάει γα φαγητό τέτοια ώρα μετά από διασκέδαση κατά τεκμήριο θα έχουν καταναλώσει αλκοολ, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ήταν εκτός ελέγχου λόγω αλκοόλ.

Ο κ. Μαρακάκης πρόσθεσε ότι σε χρόνο μικρότερο από 10 δευτερόλεπτα ο δράστης πρόλαβε και έδωσε 15 με 20 μαχαιριές στον 58χρονο, τον οποίο πριν «είχε αποτραβήξει σε απόμερο σημείο, τον εβαλε ανάμεσα σε δύο αυτοκίνητα, δεν ήταν στο οπτικό πεδίο κανένος και του κατάφερε 15 με 20 χτυπήματα».

«Ο δράστης είχε θανατηφόρο πρόθεση και από την εμπειρία ο άνθρωπος αυτός το είχε ξανακάνει» πρόσθεσε ο κ. Μαρακάκης.

Τέλος, είπε ότι δεν προκύπτει θέμα απειλών για τον πελάτη του, καθώς οι αντιδικίες του ήταν αστικής φύσης, και όχι με ανθρώπους του υποκόσμου.

Πηγή: skai.gr