Μας χρειάζεται δίπλα του: Στηρίζω τον μικρό Γιάννη

Ο μικρός Γιάννης μας χρειάζεται και πάλι στο πλευρό του. Αντιμετωπίζει στωικά την Οξεία Λεμφοβλαστική Λευχαιμία τύπου Β από το 2013. Σήμερα η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο, με τρίτη υποτροπή, ύστερα από μακροχρόνιες και επίπονες χημειοθεραπείες με απειλητικές για τη ζωή του επιπλοκές, αλλά και τη υποβολή σε γονιδιακή θεραπεία CAR-T δυο φορές, χωρίς επιτυχία.

Ο Γιάννης είναι 16 χρονών.Στη ζωή του δεν υπάρχει χώρος για σχολείο, εφηβικές σκανταλιές και ξενοιασιά, όμως δεν το βάζει κάτω. Είναι αποφασισμένος και έτοιμος να προχωρήσει στο επόμενο βήμα και να υποβληθεί σε μεταμόσχευση μυελού των οστών. Γνωρίζει οτι πρέπει να συνεχίζει να παλεύει για να ζήσει. Θέλει να ζήσει. Θέλει να αποκτήσει μια φυσιολογική ζωή, χωρίς τον διαρκή φόβο του θανάτου.

Έχοντας περάσει 7 ολόκληρα χρόνια στα νοσοκομεία της Ελλάδας, και γνωρίζοντας τα μηδαμινά ποσοστά επιβίωσης στην Ελλάδα σε παιδιά ανάλογης κατάστασης, η ελπίδα και η ασφάλεια που του χαρίζει ο καθηγητής και το προσωπικό της μονάδας μεταμόσχευσης στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Φρανκφούρτης είναι η μισή μάχη που έχει ήδη κερδίσει. Δεν έχουμε δικαίωμα να του τη στερήσουμε. 

Τον τελευταίο έναν μήνα βρίσκεται και πάλι στη Γερμανία. Η μια άσχημη εξέλιξη διαδέχθηκε την άλλη και δυστυχώς ο Γιάννης δεν κατάφερε να κερδίσει τις μάχες με σύμμαχο την πρωτοποριακή θεραπεία CAR-T που ακολούθησε. Έδωσε ηρωικά την ίδια δύσκολη μάχη δυο φορές μέσα σε λίγους μήνες, όμως η λευχαιμία του δεν νικήθηκε. Το ίδιο όμως δεν νικήθηκε και το πείσμα του Γιάννη και η αγάπη του για ζωή. Το ίδιο δεν νικιέται και η δική μας ελπίδα ότι στο τέλος ο Γιάννης, όσες μάχες κι αν έχει χάσει, θα κερδίσει αυτόν τον άνισο πόλεμο, στον οποίο βρίσκεται για πάνω από το μισό της ζωής του. Το αξίζει, όπως και κάθε παιδί που βασανίζεται στις ογκολογικές μονάδες!

Η οικογένεια του μικρού Γιάννη, με τη βοήθεια όλων, προσπαθεί να συγκεντρώσει α 350.000€ που απαιτούνται για τη μεταμόσχευση. Ας δώσουμε όλοι μαζί την ευκαιρία στον Γιάννη να ζήσει τα εφηβικά χρόνια που του αξίζουν.

Όσοι επιθυμούν να πραγματοποιήσουν οποιαδήποτε προγραμματισμένη κατάθεση για να στηρίξουν τον μικρό Γιάννη, παρακαλούνται να χρησιμοποιούν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τον λογαριασμό:  

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓ/ΣΜΟΥ: 6574-125826-162
ΙΒΑΝ GR 72 0171 5740 0065 7412 5826 162
ΚΩΔΙΚΟΣ SWIFT ΤΡ. ΠΕΙΡΑΙΩΣ (BIC) PIRBGRAA

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ
13764767 – ΚΟΡΔΙΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
09363778 – ΧΑΝΙΩΤΗ ΣΤΕΛΛΑ
ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ : ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΡΔΙΛΑΣ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Στέλλα Χανιώτη (μητέρα)
Τηλ. 6936657046
Email: stella_chan@hotmail.gr
inbox: Stella Chanioti

Η ομάδα που έχουν δημιουργήσει οι γονείς του στο facebook με τον τίτλο «Στηρίζω τον μικρό Γιάννη»  https://www.facebook.com/groups/stirizomikroYianni/permalink/640061256604973/

ο ΣΚΑΙ έχει στη διάθεσή του όλες τις ιατρικές εξετάσεις που δίνουν εικόνα για την κατάσταση της υγείας του μικρού Γιάννη κι αποδεικνύουν ότι το επιβεβλημένο της μεταμόσχευσης.

Πηγή: skai.gr