Κλείσιμο

Υπόθεση Μάριου Παπαγεωργίου: Ο ρόλος των δύο συλληφθέντων- Έρχονται και νέα εντάλματα

Οι δυο συλλήψεις ενός 53χρονου και ενός 54χρονου μετά από από εντάλματα που εκδόθηκαν από τον 2ο τακτικό ανακριτή, φαίνεται πως είναι μόνο η αρχή και πως σύντομα θα ακολουθήσουν και άλλες.

Μάκης Συνοδινός

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του Μάριου Παπαγεωργίου, καθώς 11 χρόνια μετά την αρπαγή και δολοφονία του 26χρονου, οι αστυνομικοί της ασφαλείας ευελπιστούν να λύσουν το κουβάρι της υπόθεσης και επιτέλους να δωθούν απαντήσεις στην μητέρα του που όλα αυτά τα χρόνια αναζητά το παιδί της.

Οι δυο συλλήψεις ενός 53χρονου και ενός 54χρονου μετά από από εντάλματα που εκδόθηκαν από τον 2ο τακτικό ανακριτή, φαίνεται πως είναι μόνο η αρχή και πως σύντομα θα ακολουθήσουν και άλλες.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές τουλάχιστον 4 άτομα έχουν μπει στο στόχαστρο των δικαστικών Αρχών και σύντομα θα εκδοθούν και γι αυτούς εντάλματα σύλληψης.

Οι δυο συλληφθέντες οι οποίοι κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και αρπαγή κατά συναυτουργία, φαίνεται να είναι περιφερειακά στελέχη της οργάνωσης που άρπαξε τον 26χρονο τον Αύγουστο του 2012, ενώ το ανθρωποκτονιών της ασφαλείας έφτασε στα ίχνη τους μετά από ανάλυση των τηλεφωνικών τους κλήσεων καθώς προέκυψε πως είχαν ανοιχτή επικοινωνία με τον αρχηγό - εγκέφαλο της οργάνωσης .

Μάλιστα ο 54χρονος ο οποίος θεωρείται πιο σκληρός από τον 53χρονο και συνελήφθη στη Καλλιθέα, φέρεται να είναι ο άνθρωπος που έκαψε το αυτοκίνητο με το οποίο μετέφεραν τον Μάριο, ώστε να μην αφήσει ίχνη.

Ωστόσο και οι δύο σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει στα χέρια του ο ανακριτής που χειρίζεται την υπόθεση, είχαν σκηνοθετήσει ένα ταξίδι πώλησης κάρβουνων ενώ στη πραγματικότητα μετέφεραν και τελικώς εξαφάνισαν το πτώμα του άδικου Μάριου.

Για ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση έκανε λόγο ο δικηγορος της μητέρας του Μαριου, Νικος Ρουσόπουλος ο οποίος μιλώντας στον skai.gr, ενώ υποστήριξε πως οι δυο συλληφθέντες «συμμετείχαν ενεργά στην αρπαγή και την δολοφονία του Μάριου, στο ραντεβού που κλείστηκε στη Νέα Πέραμο, τον Αύγουστο του 2012».