Μάνδρα: «Ο 14χρονος δεν έχει συνειδητοποιήσει πως έχει σκοτώσει τον αδερφό του» υποστηρίζει ο συνήγορός του

Μιλώνστας στο skai.gr ο Ιωάννης Βέρρας υποστήριξε πως ο 14χρονος βρίσκεται σε άρνηση και δεν μπορεί να αντιληφθεί το έχει συμβεί

Ρεπορτάζ: Μάκης Συνοδινός

«Η δικαιοσύνη έδειξε το ανθρώπινο της πρόσωπο. Δεν έχει συνειδητοποιήσει πως έχει σκοτώσει τον αδερφό του. Η προσωπική μου γνώμη είναι πως βρίσκεται σε άρνηση το παιδί, δεν μπορεί να το αντιληφθεί».

Αυτά υποστήριξε μιλώντας στον skai.gr ο Ιωάννης Βέρρας συνήγορος του 14χρονου που πυροβόλησε και σκότωσε τον 17χρονο αδερφό του στην Μάνδρα.

Μετά από μια μακρά και φορτισμένη απολογία ενώπιον της ανακρίτριας ανηλίκων ο 14χρονος υποστήριξε πως ο θάνατος του αδελφού του ήταν ατύχημα.

Αυτό φαίνεται να επιβεβαιώνεται και από την ιατροδκαστική εξέταση που έγινε στην σωρό του 17χρονου καθώς έδειξε πως η σωματοδομή του 14χρονου συνάδει με την πορεία του βλήματος που στέρησε τη ζωή στον αδερφό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες όλες αυτές τις ημέρες που κρατούνταν στη ΓΑΔΑ ο 14χρονος ήταν σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση και ζήταγε συνέχεια τους γονείς του. Συμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες μέχρι και σήμερα ο 14χρονος δεν γνώριζε πως έχει γίνει η κηδεία του αδερφου του.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα ο 14χρονος αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία του. Σε βάρος του ανηλίκου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο, παράνομη οπλοφορία και οπλοκατοχή.

Πηγή: skai.gr