Μάλια: Απολογείται ο Βρετανός πατέρας που κατηγορείται για βιασμό της κόρης του

Ο 62χρονος πατέρας αρνείται τις κατηγορίες. Οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις των αστυνομικών.

Ενώπιον του ανακριτή Ηρακλείου θα βρεθεί ο 62χρονος πατέρας από τη Βρετανία που κατηγορείται ότι βίασε την 34χρονη κόρη του.

Ήδη ο εισαγγελέας Ηρακλείου του έχει ασκήσει ποινικές διώξεις, ωστόσο ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες, ενώ και η 34χρονη φαίνεται να έχει πέσει από τα… σύννεφα!

Ο «άγνωστος» που τη βίασε φέρεται να είναι ο πατέρας της

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα ξεκίνησαν το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης όταν μία 34χρονη Βρετανίδα πήγε στο αστυνομικό τμήμα και κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού.

Όπως αναφέρει στην καταγγελία της, η ίδια μαζί με τον 62χρονο πατέρα της, το προηγούμενο βράδυ, πήγαν σε ένα μπαρ των Μαλίων και αφού κατανάλωσαν ποσότητα αλκοόλ έφυγαν ακολουθώντας διαφορετικές κατευθύνσεις.

Τότε, όπως καταγγέλλει, ένας άγνωστος άνδρας την «άρπαξε» και την οδήγησε σε ερημική τοποθεσία όπου και την βίασε.

Οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις των αστυνομικών

Αμέσως μετά την καταγγελία ξεκίνησαν οι έρευνες των αρχών. Αφού έλαβαν τις απαραίτητες καταθέσεις στη συνέχεια οι αστυνομικοί ακολούθησαν την διαδρομή που έκανε η 34χρονη και συνέλλεξαν τα βίντεο από κλειστά κυκλώματα ασφαλείας.

Οι αστυνομικοί έμειναν… άφωνοι όταν διαπίστωσαν πως δράστης του βιασμού ήταν ο ίδιος της ο πατέρας.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του cretapost, η σεξουαλική παρενόχληση του 62χρονου σε βάρος της κόρης του είχε ξεκινήσει από το μπαρ. Βίντεο δείχνει τον πατέρα να παρενοχλεί συνεχώς την 34χρονη η οποία σε κάποια στιγμή της βραδιάς τον χαστουκίζει.

Στη συνέχεια τα στοιχεία δείχνουν πως και οι δύο έφυγαν μαζί από το μπαρ και ακολουθούν ίδιες, και όχι διαφορετικές, κατευθύνσεις. Μάλιστα, είναι εμφανή τα σημάδια της μεγάλης κατανάλωσης αλκοόλ καθώς και οι δύο παραπατάνε στους δρόμους.

Στα εγκληματολογικά εργαστήρια των Αθηνών έχει σταλεί υλικό DNA που ελήφθη τόσο από τον 62χρονο όσο και από την 34χρονη γυναίκα.