Μακελειό στα Κάτω Πατήσια: Πού στρέφονται οι έρευνες της ΕΛΑΣ - Το χρονικό της αιματηρής συμπλοκής

Πρόσωπο - ''κλειδί'' θεωρείται η γυναίκα που συνελήφθη στην περιοχή

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της ΕΛΑΣ για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε η θανατηφόρα συμπλοκή το Σάββατο το βράδυ στα Κάτω Πατήσια, με αποτέλεσμα τρεις άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους και άλλοι τρεις να τραυματιστούν.

Όπως αναφέρεται πρόσωπο - ''κλειδί'' θεωρείται η γυναίκα που συνελήφθη στην περιοχή με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο ότι είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν για σωματεμπορία και είναι σε θέση να πει ποιες ήταν οι διαφορές και τι ακριβώς συνέβη που οδήγησε στο μακελειό, γιατί οι δύο οικογένειες γνωρίζονταν καλά.

Η γυναίκα αναφέρεται πως ήταν η οδηγός του αυτοκινήτου που ήταν μέσα ένα από τους δράστες, ως συνοδηγός. 

Η ΕΛΑΣ αναφέρει ότι ένας άνδρας ξεκίνησε τους πυροβολισμούς  και τραυμάτισε θανάσιμα ένα άτομο. Στη συνέχεια έκλεψε ένα όχημα και κατευθύνθηκε προς τη Λεωφόρο Δημοκρατίας στους Αγίους Αναργύρους.

Αργότερα αστυνομικοί που τον εντόπισαν στην περιοχή προσπάθησαν να τον ελέγξουν, καθώς ταίριαζε στην περιγραφή που είχαν για τον δράστη, και τότε εκείνος άρχισε να πυροβολεί. Οι δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν και εκείνος έπεσε νεκρός από την ανταλλαγή πυρών.

Τι ανέφερε  αυτόπτης μάρτυρας

Αυτόπτης μάρτυρας, ανέφερε πως άκουσε περίπου 6-7 πυροβολισμούς και πως είδε νεαρό με όπλο στο χέρι να ακινητοποιεί μαύρο ΙΧ να βγάζει τον οδηγό έξω και να εξαφανίζεται.

Ο ΣΚΑΪ εξασφάλισε δύο οπτικά ντοκουμέντα από Κάτω Πατήσια και Αγίους Αναργύρους λίγο μετά την ανταλλαγή πυροβολισμών. 


Στο πρώτο βίντεο, λίγο μετά την αιματηρή συμπλοκή, με δύο νεκρούς, στα Κάτω Πατήσια που εξασφάλισε ο ρεπόρτερ του ΣΚΑΪ Μίλτος Σακελλάρης έχουν ζητηθεί αστυνομικές ενισχύσεις. Ασθενοφόρα και οχήματα της Αστυνομίας έχουν κατακλύσει την περιοχή. Ακούγονται πυροβολισμοί και ένας πολίτης τρέχει. 

Στο δεύτερο βίντεο που εξασφάλισε ο Μίλτος Σακελλάρης από τους Αγίους Αναργύρους, λίγο μετά την εξουδετέρωση του δράστη από την ΕΛΑΣ και φθάνουν τα ασθενοφόρα για να παραλάβουν τους τραυματίες.

Πηγή: skai.gr