Λόλα Νταϊφά: Της έκλεψαν κοσμήματα αξίας 600.000 ευρώ – Άνοιξε η ίδια στους απατεώνες δράστες

«Δεν περίμενα ποτέ πως εγώ η ίδια θα άνοιγα στους επίδοξους ληστές μου και θα έχανα όλα τα κοσμήματα, που χρονολογούνται ακόμη και από τον 18ο αιώνα» είπε χαρακτηριστικά. 

Θύμα κλοπής μέσα στο σπίτι της στα βόρεια προάστια, έπεσε η Λόλα Νταϊφά, από άγνωστους που προσποιήθηκαν τους υπαλλήλους της ΔΕΗ.

Όπως δήλωσε η ίδια σε συνέντευξή της Espresso, το γεγονός συνέβη πριν από έναν μήνα και η λεία των δραστών ήταν τα κοσμήματα της – πολλά από αυτά κειμήλια - αξίας 600.000 ευρώ.

«Δεν περίμενα ποτέ πως εγώ η ίδια θα άνοιγα στους επίδοξους ληστές μου και θα έχανα όλα τα κοσμήματα, που χρονολογούνται ακόμη και από τον 18ο αιώνα» είπε χαρακτηριστικά. 

Σύμφωνα με την Λόλα Νταϊφά, η ίδια  επέστρεφε στο σπίτι της λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι όταν την πλησίασε «ένας κύριος, πολύ καλοντυμένος» και με μάσκα, ο οποίος της είπε «σας παρακαλώ πολύ, επειδή κάνουμε εργασίες πάνω, μπορώ να δω το ρελέ σας;».  Η ίδια του άνοιξε, ο καλοντυμένος άνδρας μπήκε στο σπίτι, έκανε «τον έλεγχο» στον πίνακα και «τυπικά ζήτησε  δει και την κουζίνα αν ανάβουν τα μάτια».

« Όσο είχα ανοιχτή την πόρτα του διαμερίσματος, σύμφωνα με την αστυνομία, μπήκαν κρυφά αλλα δύο άτομα, τα οποία με λήστεψαν» περιέγραψε η Λόλα Νταϊφά.

Όσον αφορά τη λεία των δραστών η κυρία Νταϊφά λέει ότι «τα κοσμήματα που εκλάπησαν τα είχα στο συρτάρι. Ήταν κοσμήματα πολλών δεκάδων ετών, της γιαγιάς μου, της προγιαγιάς μου, του πεθερού μου. Ήταν πραγματικός θησαυρός και κυρίως είχαν τρομερή συναισθηματική αξία όλα αυτά».

Η Λόλα Νταϊφά ευχαριστεί την ΕΛΑΣ «για όλες τις ενέργειες που έχει κάνει μέχρι σήμερα» προσθέτοντας ότι «αμέσως μάλιστα ειδοποιήθηκε και η Interpol προκειμένου να μην τα φυγαδεύσουν εκτός Ελλάδας».

«Οι αστυνομικοί μας είπαν πως πρόκειται για σπείρα Ρομά που ενεργεί με αυτόν τον τρόπο. Δυστυχώς έτυχε την ημέρα εκείνη να έχω κάποιο προσωπικό πρόβλημα, το μυαλό μου ήταν στο πρόβλημα και όχι στο σπίτι με αποτέλεσμα να μπουν οι “ποντικοί” ανενόχλητοι μέσα και να μην αφήσουν τίποτα» κατέληξε η Λόλα Νταϊφά για την περιπέτεια που βιώνει.

Πηγή: skai.gr