Λιγνάδης: Κρατείται στην ΓΑΔΑ για δεύτερο 24ωρο - Με ποιους επικοινωνεί και ποιοί τον επισκέφθηκαν

Συμπληρώνεται η 2η μέρα σύλληψης του Δημήτρη Λιγνάδη και η παραμονή του σε αυτόνομο κελί του 7ου ορόφου του Αστυνομικού Μεγάρου της Λ. Αλεξάνδρας, με μία μισάωρη έξοδο για την μεταφορά του στον Εισαγγελέα από τον οποίο πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Τετάρτη.

Οι μοναδικές επικοινωνίες και επαφές του ήταν με έναν δεύτερο δικηγόρο, με τον αδερφό του και μια ξαδέρφη που τον επισκέφθηκαν. Χθες έλαβε σημαντικό μέρος της δικογραφίας που έχει σχηματισθεί σε βάρος του, την οποία φαίνεται πως μελετά αρκετές ώρες προκειμένου μαζί με τους συνήγορους του να ετοιμάσουν την απολογία του.

Οι συνομιλίες του με τους αστυνομικούς φρουρούς του είναι περιορισμένες και οι απαραίτητες. Αφορούν κυρίως την σίτισή του, καθώς η τροφή προέρχεται από συγκεκριμένο μενού της Λέσχης της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης, το οποίο ως κρατούμενος καλείται να επιλέξει ή να διαλέξει από το τροχήλατο τραπέζι μεταφοράς τους.

Δεν έρχεται σε επαφή με άλλους κρατούμενους, ενώ μόνιμα έξω από το κελί του βρίσκεται αστυνομικός που σε τακτά χρονικά διαστήματα ελέγχει την κατάσταση του κρατούμενου Δημήτρη Λιγνάδη.

Την Τετάρτη αναμένεται η μεταγωγή του στον Ανακριτή, ο οποίος μετά την απολογία του θα αποφασίσει αν θα προφυλακιστεί ή θα αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Πηγή: skai.gr