Λιάνης για Γεννηματά στον ΣΚΑΪ: Πριν από λίγο καιρό είχε λιποθυμήσει αλλά πάντα ήταν σθεναρή (vid)

Στο μεγαλύτερο μέρος της σπουδαίας πολιτικής της καριέρας, η Φώφη Γεννηματά αντιμετώπιζε παράλληλα με θάρρος και αξιοπρέπεια τα προβλήματα υγείας της, συνόψισε ο Γιώργος Λιάνης μιλώντας στον ΣΚΑΙ για τον θάνατο της Προέδρου του ΚΙΝΑΛ εξηγώντας χαρακτηριστικά πως «όλο αυτό το διάστημα έδινε μια μάχη που δεν έγινε ορατή».

«Αυτό είναι το απέραντο πεδίο της αξιοπρέπειας της», τόνισε και πρόσθεσε πως η Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ επεδίωκε να μην απασχολεί την κοινή γνώμη με αυτό το τόσο σημαντικό ζήτημα, δηλαδή την ίδια της την υγεία.

«Αλλοι θα το είχαν διαλαλήσει, θα το είχαν κάνει σημαία. Δεν το εκμεταλλεύτηκε ποτέ», είπε προσθέτοντας πως η Φώφη Γεννηματά ήταν ένας σπάνιος και δοτικός χαρακτήρας.

Τράβηξε τον γολγοθά της με την αξιοπρέπεια ενός ανθρώπου που πίστευε ότι θα κερδίσει, ανέφερε συνοψίζοντας πως κέρδισε πολλές μάχες με τον καρκίνο αλλά στο τέλος έχασε τον πόλεμο.

«Και εγώ είμαι από εκείνους που σήμερα κάνω την αυτοκριτική τους γιατί πολλές φορές μπορεί να την στενοχώρησα, όπως και πάρα πολλοί που σήμερα την υμνούν», τόνισε.

 

 

«Κέρδισε μια υστεροφημία που της άξιζε και της αξίζει. Δεν είναι υστεροφημία που αφορά το ΠΑΣΟΚ είναι υστεροφημία που αφορά την Ελλάδα. Είναι ένα εθνικό πρόσωπο πλέον η Φώφη Γεννηματά», εκτίμησε ο κος Λιάνης.

«Γνώριζα πόσο σοβαρά ήταν τα πράγματα γιατί πριν από λίγο καιρό είχε λιποθυμήσει», είπε περιγράφοντας πως πριν λίγο καιρό η Φώφη Γεννηματά παρευρισκόταν σε εκδήλωση για τον καρκίνο του μαστού εθεάθη από φίλη της σχεδόν λιπόθυμη.

Η ίδια όμως κρατούσε αυτή τη σθεναρή, δυνατή εικόνα για να μην μας δείξει ότι περνάει τέτοια δυσκολία με την υγεία της, συνόψισε.

 

Πηγή: skai.gr