Κλείσιμο

Συνελήφθη στη Λάρισα ο δράστης που μαχαίρωσε συνάδελφό του σε μαντρί

Εναντίον του δράστη, που είχε επιτεθεί στις 26 Φεβρουαρίου στο θύμα τραυματίζοντάς τον σοβαρά, εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης

Σε περιοχή του Δήμου Λαγκαδά της Θεσσαλονίκης συνελήφθη ο αλλοδαπός δράστης που το απόγευμα της 26ης Φεβρουαρίου 2023 είχε διαπράξει απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ποιμνιοστάσιο, σε περιοχή της Λάρισας και εκκρεμούσε σε βάρος του ένταλμα σύλληψης.

Ειδικότερα, ο δράστης έπειτα από διαπληκτισμό του -για άγνωστο λόγο- με τον συνάδελφό του, βοηθό κτηνοτρόφο, τον τραυμάτισε σοβαρά με αιχμηρό αντικείμενο στην κοιλιακή χώρα. Υπενθυμίζεται πως το θύμα αναγκάστηκε να νοσηλευτεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας:

«Σχετικά με σχηματισμό δικογραφίας σε βάρος αλλοδαπού για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος άλλου αλλοδαπού που διαπράχθηκε το απόγευμα της 26-02-2023 σε περιοχή της Λάρισας, ανακοινώνεται ότι συνελήφθη, χθες (30-05-2023) το πρωί σε περιοχή του Δήμου Λαγκαδά Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Λαγκαδά, ο αλλοδαπός δράστης, δυνάμει εντάλματος σύλληψης του κ. Ανακριτή Λάρισας για απόπειρα ανθρωποκτονίας, παράνομη οπλοφορία και παράνομη οπλοχρησία.»

Πηγή: onlarissa.gr