Λάρισα: Συλλήψεις δύο 15χρονων για το άγριο ξύλο σε συμμαθητές τους- Συνελήφθησαν και οι γονείς τους

Οι 15χρονοι επιτέθηκαν με μπουνιές, χρησιμοποιώντας παράλληλα και τέιζερ, σε παρέα αγοριών που μόλις είχε σχολάσει 

Σε συλλήψεις δύο 15χρονων μαθητών προχώρησε χθες Τετάρτη, η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας για το άγριο περιστατικό που έλαβε χώρα χθες το μεσημέρι έξω από το 2ο Δημοτικό Σχολείο της πόλης, όταν περίπου 20 άτομα αρχικά διαπληκτίστηκαν και έπειτα κάποια από αυτά άρχισαν να αλληλοχτυπιούνται!

Σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr, δύο μαθητές του 4ου Λυκείου Λάρισας, όπως είπαν στους αστυνομικούς, προχωρώντας στον δρόμο έξω από το 2ο Δημοτικό, δέχτηκαν επίθεση από δύο άτομα, τα οποία συνοδεύονταν από μια μεγάλη παρέα συνομήλικών τους.

Οι δυο δράστες είναι μαθητές Γυμνασίου, 15 ετών και μετά την προσαγωγή τους χθες το μεσημέρι μετά το άγριο επεισόδιο, συνελήφθησαν μαζί με τους τους γονείς τους (τρία άτομα, για παραμέληση).

Μάλιστα ο ένας εκ των δραστών απείλησε τον έναν 17χρονο μαθητή με τέιζερ το οποίο πέταξε αμέσως και αυτό βρέθηκε σε παρακείμενο κάδο απορριμμάτων από τους αστυνομικούς, λίγο αργότερα.

Σε βάρος των 15χρονων συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία (κατά περίπτωση) για σωματική βλάβη, απειλή, εξύβριση και για την νομοθεσία περί όπλων (για το τέιζερ).

Το περιστατικό ερεύνην  οι αξιωματικοί του Γραφείου Ανηλίκων της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας

Πηγή: onlarissa.gr