Λάρισα: Προθεσμία για τις 24/3 στον σταθμάρχη που έφυγε πριν από τη λήξη της βάρδιας- Στις 30/3 απολογείται ο επιθεωρητής

Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε και ο συμβασιούχος σταθμάρχης

Προθεσμία για να απολογηθεί την επόμενη Παρασκευή, 24/3, πήρε ο ένας από τους  δύο σταθμάρχες της απογευματινής βάρδιας στο σταθμό Λάρισας - αυτός που είχε φύγει πριν τη λήξη της βάρδια του - οι οποίοι διώκονται ποινικά για το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη και βρέθηκαν σήμερα ενώπιον του ειδικού εφέτη ανακριτή

Πριν από λίγο και ο δεύτερος (συμβασιούχος) σταθμάρχης πήρε επίσης προθεσμία για να απολογηθεί. 

Ο επιθεωρητής κυκλοφορίας Λάρισας και οι δύο σταθμάρχες, το μοιραίο βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου, είχαν βάρδια πριν από τον ήδη προφυλακισμένο συνάδελφό τους. 

Και οι τρεις αντιμετωπίζουν κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος για διατάραξη ασφάλειας συγκοινωνιών, καθώς επίσης για ανθρωποκτονίες και βαριές σωματικές από αμέλεια κατά συρροήν.

 Αυτό που προβάλλει ως υπερασπιστική γραμμή στο μεταξύ ο 59χρονος σιδηροδρομικός που έχει ήδη προφυλακιστεί είναι ότι δεν είχε ιδέα από τηλεδιοίκηση καθώς δεν είχε εκπαιδευτεί σε κάτι τέτοιο. 

Ομως, προθεσμία, για τις 30 Μαρτίου πήρε και ο επιθεωρητής που είχε καθορίσει τις βάρδιες. Ο ίδιος φέρεται να επιμένει στη γραμμή ότι είχε ορίσει τρεις σταθμάρχες και όφειλαν να βρίσκονται στη θέση τους. 

Πηγή: skai.gr