Λάρισα: Άγνωστος λήστεψε περίπτερο και απείλησε να σκοτώσει την 21χρονη υπάλληλο

Τρόμος για την 21χρονη κοπέλα που εργάζεται σε περίπτερο στη Λάρισα

Ληστεία σημειώθηκε προχθές τα μεσάνυχτα σε περίπτερο στη Νίκαια Λάρισας όταν άγνωστος άνδρας άνοιξε την πόρτα του περιπτέρου, έκλεψε τις εισπράξεις τις ημέρες και φεύγοντας, απείλησε λεκτικά την 21χρονη υπάλληλο ότι θα τη σκοτώσει αν ενημερώσει την αστυνομία.

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Κυριακής – σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Ελευθερία» – άγνωστος άνδρας φορώντας μαντήλι για να καλύψει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του άνοιξε την πίσω πόρτα και εισέβαλε στο περίπτερο στην πλατεία της Νίκαιας στον Δήμο Κιλελέρ.

Ανοίγοντας το ταμείο αφαίρεσε χρηματικό ποσό, περίπου 600 ευρώ και τότε ρώτησε την υπάλληλο αν έχει άλλα χρήματα. Η 21χρονη του απάντησε αρνητικά, με το ληστή να αρπάζει και ένα χαρτονόμισμα των 5 ευρώ που βρισκόταν πάνω στο φορητό υπολογιστή. Μόνο φεύγοντας ο ληστής απείλησε φραστικά την 21χρονη λέγοντάς της πως «αν πάρεις κάποιον άλλο τηλέφωνο θα σε σκοτώσω», εκφοβίζοντας έτσι την υπάλληλο για να κερδίσει χρόνο – όπως εκτιμάται – διαφεύγοντας στη συνέχεια πεζός.

Τον δράστη αναζητούν αστυνομικοί του τμήματος Κιλελέρ που ερευνούν την υπόθεση. Να σημειωθεί ότι το τελευταίο διάστημα τα περίπτερα στη Λάρισα έχουν βρεθεί στο στόχαστρο ληστών.

Πηγή: onlarissa.gr