Άσχημη εξέλιξη σε γλέντι βάπτισης στη Λάρισα: Γείτονας βγήκε στο μπαλκόνι να διαμαρτυρηθεί για τη φασαρία και έπεσε στο κενό

Ο 63χρονος που φέρεται να επιχείρησε να ρίξει κάποιο αντικείμενο από το μπαλκόνι του στον κάτω όροφο, έχασε την ισορροπία του και βρέθηκε στο κενό καταλήγοντας σε παρμπρίζ αυτοκινήτου 

Άσχημη εξέλιξη είχε ο χθεσινοβραδινός καβγάς μεταξύ δυο οικογενειών που διαμένουν σε διαφορετικούς ορόφους σε τριώροφη πολυκατοικία στα Ταμπάκια, Λάρισας καθώς ένα 63χρονος Λαρισαίος τραυματίστηκε σοβαρά πέφτοντας από τον 3ο όροφο.

Όπως γράφει η σημερινή “Ελευθερία”, στον 2ο όροφο της πολυκατοικίας, επί της Γουλιανού 11, διαμένει οικογένεια αλλοδαπών που είχε γλέντι για τα βαφτίσια παιδιού.

λαρισα

Στον 3ο όροφο διέμενε ο 63χρονος Λαρισαίος με τη σύζυγό του, οι οποίοι, προφανώς, ενοχλούνταν από το γλέντι, που συνεχιζόταν ως και μετά τις 11 περίπου το βράδυ. Σύμφωνα με πληροφορίες ανθρώπων της γειτονιάς, αρχικά παρακάλεσαν να χαμηλώσουν τη μουσική και γενικότερα να περιορίσουν τη φασαρία, χωρίς να τα καταφέρουν.

λαρισα

Τότε, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες μαρτυρίες, ο 63χρονος φέρεται να επιχείρησε να ρίξει κάποιο αντικείμενο από το μπαλκόνι του στο μπαλκόνι του κάτω ορόφου, αλλά για άγνωστους λόγους, ίσως παραπάτησε, έχασε την ισορροπία του, βρέθηκε στο κενό και προσγειώθηκε στο παρμπρίζ του ΙΧ αυτοκινήτου του ιδιοκτήτη της πολυκατοικίας. Η πρόσκρουση ήταν βίαιη και ο τραυματισμός του βαρύτατος.

Το κακό είχε γίνει, η γειτονιά πάγωσε και οι αστυνομικοί που έσπευσαν πρώτοι στο σημείο, τον απεγκλώβισαν με δυσκολία μέσα από τα σπασμένα τζάμια. Το πλήρωμα του ΕΚΑΒ, που κατέφθασε λίγο αργότερα, τον μετέφερε στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο. 

Πηγή: onlarissa.gr