Λαμία: Θετικοί στον κορωνοϊό γονείς και βρέφος

Συναγερμός στο Νοσοκομείο Λαμίας μετά από τα τρία νέα θετικά κρούσματα, που είναι γείτονες της οικογένειας, που επέστρεψε από τις ΗΠΑ.

Η οικογένεια του βρέφους είναι γείτονες με το ηλικιωμένο ζευγάρι που επέστρεψε από την Αμερική πρόσφατα και νοσηλεύονται ήδη τέσσερα άτομα σε Λαμία και Λάρισα

H οικογένεια από τη Λαμία με τρία μικρά παιδιά, μένει δίπλα από το σπίτι της οικογένειας που επέστρεψε από τις ΗΠΑ και διαγνώστηκαν θετικοί στον κορωνοϊό.

Δυστυχώς το βρέφος της οικογένειας, μόλις δυο μηνών, αλλά και οι γονείς βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό και τώρα εξετάζονται και τα άλλα δυο μικρά παιδιά της οικογένειας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα δυο αδελφάκια του βρέφους δεν πήγαιναν στο σχολείο, επειδή οι γονείς φοβόντουσαν να τα στείλουν και αυτό είναι πολύ καλό, διότι σε αντίθετη περίπτωση θα υπήρχε σοβαρό πρόβλημα.

Από νωρίς το πρωί οι υγειονομικές Αρχές ξεκινούν αγώνα για να ιχνηλατήσουν τις επαφές της οικογένειας στη Λαμία και την ευρύτερη περιοχή.

Διασωληνώθηκε ο 86χρονος

Δυστυχώς η υγεία του 86χρονου Λαμιώτη που επέστρεψε από την Αμερική δεν πάει καλά, αφού πέρα από το προχωρημένο της ηλικίας υπάρχουν και σοβαρά υποκείμενα νοσήματα, τα οποία ευνοούν τον κορωνοϊό στην άνιση μάχη, που δίνει στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΓΝ Λαμίας.

Στη ΜΕΘ επίσης νοσηλεύεται η 57χρονη κόρη του 86χρονου, η οποία είναι σε πολύ καλή κατάσταση, ενώ η γιαγιά και ο 28χρονος εγγονός νοσηλεύονται στη Λάρισα.

Πηγή: lamiareport.gr