Κλείσιμο

Ανήλικοι οι δράστες που λήστεψαν τον ταξιτζή στη Λαμία

Τον είχαν απειλήσει με αιχμηρό αντικείμενο και του είχαν αποσπάσει χρήματα και κινητό τηλέφωνο

Στα χέρια των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας έπεσαν οι τρεις νεαροί δράστες που το βράδυ της 26ης του περασμένου Απριλίου, είχαν απειλήσει με αιχμηρό αντικείμενο και είχαν ληστέψει ταξιτζή στην περιοχή της Ανθήλης.

Πρόκειται για τρεις ανήλικους Ρομά, οι οποίοι το μεσημέρι της Τρίτης (16/5) αναστάτωσαν σούπερ - μάρκετ στο κέντρο της Λαμίας, προσπαθώντας να κλέψουν πράγματα!

Όταν έγιναν αντιληπτοί από τους ανθρώπους του καταστήματος, οι νεαροί αντέδρασαν άσχημα σε βάρος των υπαλλήλων, όμως επενέβησαν έγκαιρα αστυνομικοί της ΔΙΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης Λαμίας και οι Ρομά προσήχθησαν στο Τμήμα.

Εκεί η έρευνα των αστυνομικών αποκάλυψε την εμπλοκή τους στη ληστεία του ταξιτζή, από την οποία οι τρεις νεαροί είχαν φύγει με λεία 170 ευρώ και το κινητό τηλέφωνο του θύματος.

Οι ανήλικοι δράστες της ληστείας, είχαν πάρει το ταξί από την πλατεία Λαού και είπαν στον οδηγό να τους μεταφέρει από συγκεκριμένο δρόμο στην Ανθήλη. Λίγο πριν την πλατεία του χωριού του κόλλησαν αιχμηρό αντικείμενο στην πλάτη και του ζήτησαν τα χρήματα που είχε επάνω του, ενώ φεύγοντας του αφαίρεσαν και το κινητό του τηλέφωνο.

Πηγή: lamiareport.gr