Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η Μαρέβα παραπονιέται όταν δεν την παίρνουνε τηλέφωνο τα παιδιά»

Μια πιο… χαλαρή και ανθρώπινη συνέντευξη έδωσε στη Ναταλία Γερμανού ο πρωθυπουργός - Απάντησε πώς χαλαρώνει το βράδυ και τι  ring tone έχει στο προσωπικό κινητό του

Μια πιο… χαλαρή και ανθρώπινη συνέντευξη έδωσε στη Ναταλία Γερμανού ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. 

Στην ερώτηση πως χαλαρώνει και πως αποφορτίζεται μετά από μια δύσκολη μέρα, που τα πράγματα δεν έχουνε πάει καλά, ο πρωθυπουργός απάντησε «όπως όλος ο κόσμος. Άθληση, χαλαρή συζήτηση με σύζυγο, ταινία στο Netflix, βλέπω ποδόσφαιρο, διαβάζω…». 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ως πατέρας, απάντησε διπλωματικά για ποιον λόγο τσακώνεται με τα παιδιά του… «Ρωτήστε καλύτερα τα ίδια… όμως η Μαρέβα παραπονιέται όταν δεν την παίρνουνε τηλέφωνο (τα παιδιά).». 

Επίσης, αποκάλυψε και το ring tone στο προσωπικό κινητό του: ένα γρήγορο χαρούμενο κομμάτι από το πρώτο Star Wars. 

Ο πρωθυπουργός όμως μίλησε και για το σοβαρότατο θέμα που έχει προκύψει με την Κιβωτό του Κόσμου και έχει αναστατώσει την ελληνική κοινωνία. 

«Τα παιδιά είναι ασφαλή. Κινούμαστε στην αποϊδρυματοποίηση των παιδιών -όπως και η προηγούμενη κυβέρνηση. Έχω εμπιστοσύνη στη νέα διοίκηση που με ενθουσιασμό ανέλαβε αυτή την αποστολή. Έχουμε κάνει διαδικασίες για να επιταχύνουμε και τις υιοθεσίες, όχι μόνο την ανάδοχη. Υπάρχει ωστόσο πολύς δρόμος ακόμα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά τους τομείς στους οποίους η κυβέρνηση πρέπει να κάνει περισσότερα πράγματα, ο πρωθυπουργός επεσήμανε ότι είναι κατά σειρά η Υγεία και η Δικαιοσύνη.

«Έχουμε πολύ δουλειά ακόμα να κάνουμε στην Υγεία. Το ΕΣΥ δοκιμάστηκε στην πανδημία και μετά υπήρχε μια κούραση σε όλους, μια εξάντληση. Οι πολιτικές που θα μας βοηθήσουν πιο υγιή πληθυσμό είναι προτεραιότητα μας. Ένας δεύτερος τομέας στον οποίο έχουμε δουλειά να κάνουμε είναι η Δικαιοσύνη. Υπάρχει η αίσθηση ότι καθυστερεί.. μην ξεχνάμε ότι είναι το καταφύγιο των αδυνάτων. Πρέπει να εντείνουμε τις προσπάθειες μας σε ότι έχει να κάνει με την προστασία του περιβάλλοντος. Έχουμε εθνική στρατηγική για την ισότητα των φύλων. Θα ήθελα περισσότερες γυναίκες σε θέσεις ισχύος και στην πολιτική. Για τη συμμετοχή στη Βουλή, παρότι έχουμε περισσότερες γυναίκες στα ψηφοδέλτια, τελικά έχουμε λιγότερες στη Βουλή. Μήπως οι γυναίκες δεν ψηφίζουν γυναίκες;», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρωθυπουργός εξήγησε ακόμα γιατί έκανε την ανάρτηση με το πρόβλημα υγείας της αδερφή του και εξήγησε ότι «είναι δύσκολο όταν μέλος της οικογένειάς σου αντιμετωπίζει πρόβλημα με τον καρκίνο».

Πηγή: skai.gr