Κυπαρισσία: Το χρώμα του τσιμέντου «πρόδωσε» το φρικτό έγκλημα

Τα αποτελέσματα της ταυτοποίησης του ανθρώπινου σκελετού που βρέθηκε σήμερα το πρωί θαμμένος σε αυλή σπιτιού στην Κυπαρισσία, όπως επίσης και το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης, περιμένουν οι αστυνομικοί που πραγματοποιούν έρευνες για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Ειδικότερα, όπως ανέφερε στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο ιατροδικαστής του νοσοκομείου Καλαμάτας, Γιάννης Δούζης, «ολοκληρώθηκε η αυτοψία στο χώρο που βρέθηκε ο σκελετός και η εκταφή του, ενώ όπως προέκυψε από τα πρώτα στοιχεία, ο σκελετός ανήκει σε γυναίκα μετρίου αναστήματος».

Όπως πρόσθεσε ο ιατροδικαστής, μιλώντας στο ΑΠΕ - ΜΠΕ, «αύριο πρόκειται να γίνει η ιατροδικαστική εξέταση, ενώ όσον αφορά στην ταυτοποίηση του σκελετού, θα πραγματοποιηθούν εξετάσεις DNA, μέσω των ιστών που έχουν βρεθεί».

Να σημειωθεί ότι ο ανθρώπινος σκελετός εντοπίστηκε όταν οι ιδιοκτήτες του ακινήτου παρατήρησαν διαφορετικό χρώμα τσιμέντου σε σημείο της αυλής και ειδοποίησαν την Αστυνομία, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει η εκσκαφή.

Υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις ότι το πτώμα μπορεί να ανήκει σε 42χρονη Ρουμάνα, που έμενε στο συγκεκριμένο σπίτι μαζί με τον ομοεθνή 39χρονο σύντροφό της. Η 42χρονη μητέρα 3 παιδιών, αγνοείται από τον περασμένο Φεβρουάριο, ενώ ο  συγκεκριμένος άνδρας έχει φύγει εδώ και καιρό για τη Ρουμανία.

Σύμφωνα με το messinialive, παρότι η γυναίκα είχε εξαφανιστεί από τον Φεβρουάριο, silver alert για την αναζήτησή της εκδόθηκε σχεδόν 4 μήνες μετά, καθώς τότε αντιλήφθηκαν οι συγγενείς της ότι κάτι δεν πάει καλά.
 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, messinialive