ΚΑΙΡΟΣ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην εθνική Αθηνών - Λαμίας

Προσωρινή και πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, θα πραγματοποιηθεί στο δεξιό παράπλευρο της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας, στο τμήμα του από τη συμβολή της προέκτασης του παράπλευρου με την ανώνυμη οδό που καταλήγει στο ρεύμα προς Λαμία της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας έως τη συμβολή της με την οδό Αρ. Βαλαωρίτου, περιοχής δήμου Μεταμορφώσεως, για το χρονικό διάστημα από 3-6-2014 έως και 30-6-2014, καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου.

Το μέτρο θα επιβληθεί λόγω εκτέλεσης εργασιών κατασκευής αγωγών αποχέτευσης ακαθάρτων, ενώ από αυτό εξαιρούνται τα οχήματα του εργοταξίου και των περιοίκων. 

Κατά τη διακοπή, η διεξαγωγή της κυκλοφορίας θα πραγματοποιείται, ως εξής:

α) Στην κατεύθυνση προς Αθήνα/ Μενίδι: Δεξιός παράπλευρος Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας, αριστερά Αρ. Βαλαωρίτου, δεξιά Χλόης, δεξιά Ελ. Βενιζέλου και, στη συνέχεια είτε ευθεία προς Αθήνα είτε δεξιά στην Τατοΐου προς Μενίδι.

β) Στην κατεύθυνση προς Κηφισιά/ Εργοστάσιο ¨ΦΑΓΕ¨: Τατοΐου, δεξιά στην ανώνυμη οδό που καταλήγει στο ρεύμα προς Λαμία της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας, συνέχεια στο ρεύμα προς Λαμία της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας, έξοδος στον επόμενο ανισόπεδο κόμβο (Λυκόβρυσης-γέφυρα Λυμάτων) και, στη συνέχεια είτε αριστερά προς Κηφισιά είτε δεξιά Ερμού και δεξιά στον παράπλευρο της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας προς Εργοστάσιο ¨ΦΑΓΕ¨.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διέλευσή τους από τα σημεία των έργων και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.Πηγή: skai.gr