Κλείσιμο

Προφυλακίσθηκαν οι 4 δράστες της δολοφονίας στο Δροσερό - Εκρυθμη η κατάσταση στον οικισμό

Οι τέσσερεις οδηγήθηκαν στα δικαστήρια Ξάνθης όπου απολογήθηκαν και με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή προφυλακίσθηκαν και κρατούνται στα κρατητήρια της ΑΔ Ξάνθης

Ολοκληρώθηκε σήμερα νωρίς το πρωί η διαδικασία του αυτοφώρου για τον 36χρονο δολοφόνο του 47χρονου στο Δροσερό Ξάνθης και τους τρείς συνεργούς του.

Οι τέσσερεις οδηγήθηκαν στα δικαστήρια Ξάνθης όπου απολογήθηκαν και με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή προφυλακίσθηκαν και κρατούνται στα κρατητήρια της ΑΔ Ξάνθης.

Εχθές έγινε η κηδεία του 47χρονου θύματος, μετά την οποία ξέσπασαν στο Δροσερό νέα επεισόδια Σύμφωνα με πληροφορίες άγνωστοι πυρπόλησαν και πάλι το σπίτι του δολοφόνου και πυρπόλησαν ξανά τα τρία σπίτια του αλλά και τα δύο πολυτελή ΙΧ του.

Στο σημείο βρίσκεται ισχυρή αστυνομική δύναμη και δυνάμεις της πυροσβεστικής ενώ εκφράζονται φόβοι πως η βεντέτα που ξεκίνησε θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες.

Η άγρια δολοφονία σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής με τον 36χρονο στη συνέχεια να «ανεβάζει» ένα βίντεο στο TikTok, στο οποίο όχι μόνο εμφανιζόταν αμετανόητος για την πράξη του αλλά εξαπέλυε και απειλές λέγοντας χαρακτηριστικά «αν προκαλέσετε ζημιά σε μένα, αν προκαλέσετε ζημιά στην οικογένειά μου και 40 χρόνια μέσα να κάτσω θα σας σκοτώσω όλους».

Πηγή: xanthinews.gr