Κρήτη: Υπέκυψε ο 40χρονος που είχε κοπεί με αλυσοπρίονο ενώ κλάδευε ελιές

Ο άτυχος άνδρας δεν άντεξε και χθες το βράδυ υπέκυψε στα τραύματά του βυθίζοντας την οικογένειά του αλλά και όλη την τοπική κοινωνία του Ηρακλείου στο πένθος

Την τελευταία του πνοή άφησε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠΑΓΝΗ, ο 40χρονος άνδρας - πατέρας 2 παιδιών - μετά τον βαρύτατο τραυματισμό του με αλυσοπρίονο το Σάββατο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο άτυχος άνδρας δεν άντεξε και χθες το βράδυ υπέκυψε στα τραύματά του βυθίζοντας την οικογένειά του αλλά και όλη την τοπική κοινωνία του Ηρακλείου στο πένθος.

Πώς έγινε το τραγικό δυστύχημα

Όλα συνέβησαν το πρωί του περασμένου Σαββάτου, όταν ο 40χρονος  πήγε μαζί με ένα συγγενικό του πρόσωπο στο χωριό Ελιά προκειμένου να κλαδέψει τις ελιές του με τη χρήση αλυσοπρίονου.

Κάποια στιγμή, άγνωστο πώς, χάνει τον έλεγχο του αλυσοπρίονου με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει στην περιοχή της μασχάλης. Αυτό είχε ως συνέπεια να υποστεί ακατάσχετη αιμορραγία.

Άμεσα στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αλλά και ο «Πήγασος» με τον γιατρό για να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες.

Ο 40χρονος εξαιτίας της αιμορραγίας παθαίνει ανακοπή με τον γιατρό και τους διασώστες να δίνουν μάχη για να τον επαναφέρουν στη ζωή. Τελικά, αρκετά λεπτά αργότερα τα κατάφεραν.

Ο νεαρός άνδρας μεταφέρεται στο ΠΑΓΝΗ όπου εισάγεται απευθείας στο χειρουργείο και στη συνέχεια στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Δυστυχώς, χθες το βράδυ υπέκυψε στα τραύματά του παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών.

Πηγή: cretapost.gr
TAGS: Κρήτη