Ρέθυμνο: Στη φυλακή ο 68χρονος για τον βιασμό της ανήλικης εγγονής του

O 68χρονος κατηγορείται για βιασμό και για απόπειρα βιασμού κατ’ εξακολούθηση καθώς και για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια

Στη φυλακή οδηγείται ο 68χρονος άνδρας που κατηγορείται για τον βιασμό της ανήλικης εγγονής του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο 68χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα μετά την απολογία του και αναμένεται να οδηγηθεί στη φυλακή.

Υπενθυμίζεται ότι ο 68χρονος κατηγορείται για βιασμό και για απόπειρα βιασμού κατ’ εξακολούθηση καθώς και για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια.

Φρικιαστικές περιγραφές – Επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή της η εγγονή του

Τις εφιαλτικές στιγμές που ζούσε στα χέρια του παππού της περιέγραψε στους γιατρούς αλλά και τους αστυνομικούς η 14χρονη.

Η ίδια, τον περασμένο Σεπτέμβριο επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή της κόβοντας της φλέβες της με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο του Ρεθύμνου. Εκεί, νιώθοντας ασφάλεια, άνοιξε την καρδιά της σε μία νοσηλεύτρια και της περιέγραψε τα όσα βίωνε. Η ίδια έπεσε για πρώτη φορά θύμα βιασμού από τον παππού της σε ηλικία 5 ή 6 χρονών (δεν μπορεί να θυμηθεί επακριβώς την χρονολογία). Έκτοτε, ο παππούς της την προσέγγιζε αρκετά συχνά για να ικανοποιήσει τις άρρωστες ορέξεις του.

Μάλιστα, μία φορά – όπως η ίδια ανέφερε – πήγε να την βιάσει αλλά μπήκε ο αδερφός της στο σπίτι και «έκοψε» τον παππού.

Πηγή: cretapost.gr