Κρήτη: Στο Βενιζέλειο... ο Μπάτμαν, ο Σούπερμαν και Αγιοβασίληδες με τα δώρα τους

Σούπερ ήρωες επισκέφθηκαν το βράδυ της Πέμπτης στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο

Ξεχωριστοί επισκέπτες βρέθηκαν την Πέμπτη στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, για μια ιδιαίτερη και άκρως εορταστική εκδήλωση.

Λίγο μετά τις 18.00 στον προαύλιο χώρο της παιδιατρικής κλινικής, αποβιβάστηκαν από δύο πυροσβεστικά ο Μπάτμαν και ο Σούπερμαν.

Τους δύο σούπερ ήρωες που για πρώτη φορά επισκέπτονται το νοσοκομείο, συνόδευαν Αγιοβασίληδες που μοίραζαν σοκολάτες, καραμέλες, ευχές και πολλά χαμόγελα στους μικρούς και μεγάλους παρευρισκόμενους!

Η μπάντα τυμπανιστών του Ηρακλείου, "Μπαταλά" τους επιφύλασσε μια θερμή υποδοχή κηρύσσοντας και επίσημα την έναρξη της εκδήλωσης.

Η ατμόσφαιρα ήταν ιδιαίτερη και η διάθεση γιορτινή, εκπέμποντας νότες χαράς, ελπίδας και αισιοδοξίας σε όλους εκείνους μικρούς και μεγάλους, που δίνουν τις μάχες τους μέσα από το νοσοκομείο!

Η δράση διοργανώθηκε από την 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης, σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία Περιφέρειας Κρήτης, την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ν. Ηρακλείου, την 3η ΕΜΑΚ και το Σωματείο Πυροσβεστών Ηρακλείου “Τρεις Παίδες εν Καμίνω”.

Σημειώνεται ότι πριν από μερικά 24ωρα, είχαμε μια παρόμοια δράση με  "απόβαση" αγιοβασίληδων και στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Πηγή: Cretalive.gr