Κλείσιμο

Αιματηρό επεισόδιο στο Ηράκλειο: Πυροβόλησε 27χρονο έξω από κατάστημα εστίασης

Το νέο αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα - Με "πλούσιο" παρελθόν ο δράστης του αιματηρού επεισοδίου, αλλά και το θύμα έχει απασχολήσει τις αρχές

Tρεις φορές πυροβόλησε μέσα από το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο 28χρονος Ηρακλειώτης με πλούσιο «ιστορικό», έναν 27χρονο επίσης Ηρακλειώτη με τον οποίο είχε προσωπικές διαφορές, τραυματίζοντάς στον στο γόνατο του αριστερού ποδιού!

Το νέο αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα στην οδό Κανάρη στον Κατσαμπά έξω από ταχυφαγείο.

Ο δράστης κινούμενος με το αυτοκίνητό του εντόπισε το θύμα του, με το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες είχαν διαπληκτιστεί έντονα κατά το παρελθόν. Αμέσως μετά την πράξη του τράπηκε σε φυγή, αλλά εντοπίστηκε λίγη ώρα μετά κοντά στο σπίτι του, όπου συνελήφθη ενώ παρέδωσε και το όπλο. Μέσα στο αυτοκίνητο βρέθηκαν τρεις κάλυκες.

Αν και νεαρής ηλικίας ο δράστης έχει απασχολήσει την ΕΛ.ΑΣ για σοβαρά αδικήματα. Το Μάη του 2021 είχε απειλήσει  τη μητέρα του με μία καραμπίνα. Τότε είχε στηθεί επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ με διαπραγματευτή και τελικώς πείστηκε να παραδοθεί και να παραδώσει και το όπλο του. Μια άλλη φορά συνελήφθη γιατί με ένα μαχαίρι χαράκωσε ένα αυτοκίνητο. Ο ίδιος το 2019 είχε εμπλακεί σε επεισόδιο εναντίον ενός Αλβανού σε λαϊκή αγορά της πόλης και έκανε χρήση σιδερογροθιάς. Ένα χρόνο νωρίτερα είχε εμπλακεί σε σοβαρό επεισόδιο κατά τη διάρκεια του οποίου είχε επιδείξει κακοποιητική συμπεριφορά σε βάρος της συντρόφου του.

Και το θύμα σύμφωνα με πληροφορίες έχει απασχολήσει τις αρχές για αιματηρό περιστατικό το 2019.

Πηγή: creta24.gr