Κλείσιμο

Ο Γιώργος Μαζωνάκης μαγείρεψε με τον «Άλλο άνθρωπο» στην πλατεία Ελευθερίας στο Ηράκλειο Κρήτης

Συναυλίες ανθρωπιάς και αγάπης πραγματοποιεί ο Γιώργος Μαζωνάκης.

Στο Ηράκλειο βρέθηκε ο γνωστός καλλιτέχνης Γιώργος Μαζωνάκης και μαγείρεψε μαζί με εθελοντές της κοινωνικής κουζίνας «ο Άλλος άνθρωπος».

Ο γνωστός ερμηνευτής που ξεκίνησε με μια sold out συναυλία από το θέατρο γης και την Θεσσαλονίκη έχει αποφασίσει η φετινή περιοδεία που εκτός από τα τραγούδια του, να περιλαμβάνει και κινήσεις ανθρωπιάς και αγάπης.

Ο Μαζωνάκης με καταγωγή από την Σητεία φέτος έχει ονομάσει την περιοδεία του «Μάξωξη», σημειώνοντας εμφατικά πως πέρα από τη μουσική και τα τραγούδια το σμίξιμο με τους θαυμαστές του περιλαμβάνει και κινήσεις ανθρωπιάς και αγάπης.

Στο Ηράκλειο, βρέθηκε στην πλατεία Ελευθερίας μαζί με τους εθελοντές της κοινωνικής κουζίνας «ο Άλλος άνθρωπος» κι όλοι μαζί μαγείρεψαν στέλνοντας το μήνυμα «Μαγειρεύουμε Όλοι Μαζί - Τρώμε όλοι μαζί»…

Πλήθος κόσμου έσπευσε στην πλατεία ελευθερίας να μαγειρέψει μαζί του και με τους εθελοντές της κοινωνικής κουζίνας «ο Άλλος άνθρωπος», με τα τρόφιμα να είναι προσφορά του Ροταριανού Ομίλου Ηρακλείου Ελ Γκρέκο.

Η Enorme Hotels & Villas προσέφερε τις πρώτες ύλες για την παρασκευή του φαγητού της δράσης αυτής, καθώς επίσης συμμετείχε ο executive chef Δημήτρης Πιταροκοίλης και σύσσωμο το τμήμα F&B.

Στην δράση επίσης έλαβαν μέρος και προσέφεραν υλικά οι Κοινωνική κουζίνα Σητείας .Άτακτοι Ηρακλείου, Ρ.ο «Ηράκλειο- El Greco» και πλήθος εθελοντών από όλο το Ηράκλειο.

Η Enorme Hotels & Villas στα πλαίσια της συναυλίας φιλοξένησε τον Γιώργο Μαζωνάκη και το Management team.

Πηγή: Nea Kriti