Κρήτη: Ο δράστης έλεγε ότι θα δολοφονήσει την πρώην σύζυγό του, αλλά κανείς δεν τον πίστευε

Συγκλονίζει η νέα άγρια γυναικοκτονία μιας 48χρονης από τον εν διαστάσει σύζυγό της στην Ιεράπετρα Κρήτης. Η γυναίκα, μητέρα τεσσάρων παιδιών, φαίνεται ότι παρακολουθούνταν από τον άνδρα ο οποίος ήταν αποφασισμένος να τη σκοτώσει και της κατάφερε οχτώ μαχαιριές. Πρόκειται για τη 13η γυναικοκτονία μέσα στο 2021.

Το πρωί η άτυχη γυναίκα έφυγε από το σπίτι της στην Ιεράπετρα όπου έμενε με το νέο της σύντροφο για να πάει σε ξενοδοχείο στην περιοχή της Περιστεράς για να συζητήσει για δουλειά. Ο δράστης την ακλουθούσε, και μόλις την άφησε ο σύντροφος της στο παρκινγκ την καταδίωξε. Πριν προλάβει να μπει στο εσωτερικό του ξενοδοχείου την ακινητοποίησε και τη σκότωσε με πολλαπλές μαχαιριές. 

Μαρτυρία

«Ο φίλος της έφυγε και στη συνέχεια η 48χρονη μπήκε μέσα και πλησίασε τη μητέρα μου. Εκείνη την ώρα μπαίνει αυτός με τη μηχανή μέσα στο παρκινγκ και την εμβολίζει, τη ρίχνει κάτω. Σηκώνεται η … και φεύγει η μητέρα μου για να πάει να τηλεφωνήσει στην αστυνομία. Όταν επέστρεψε η μητέρα μου είδε τον 54χρονο πάλι στο πάρκινγκ απόλυτα ψύχραιμο. Δεν γνώριζε ότι λίγα δευτερόλεπτα πριν την είχε σκοτώσει. Και του λέει: ‘πού είναι η…; Τι της έκανες;’ Και της απαντά ‘είχαμε προηγούμενα’ και φεύγει».  

Ο δράστης μετά τη στυγερή πράξη του μετέβη σε απόκρημνο σημείο και απειλεί να πέσει από γκρεμό. Δηλώνει μετανιωμένος για την πράξη του, αλλά δεν πείθεται να παραδοθεί προς το παρόν. Στο σημείο βρίσκεται ειδικός διαπραγματευτής για να τον μεταπείσει, αλλά και ένα από τα παιδιά τους. 

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με μαρτυρίες ο 54χρονος είχε προαναγγείλει τη δολοφονία της γυναίκας, λέγοντας σε γνωστούς και φίλους πως θα τη σκότωνε, χωρίς να πάρει κανείς σοβαρά τα λεγόμενα του… 

Η ΕΛΑΣ εξετάζει καρέ - καρέ το βιντεοληπτικό υλικό από τα δραματικά λεπτά πριν τη δολοφονία. 
 

Πηγή: skai.gr