Μυλοπόταμος: Τον πυροβόλησε 4 φορές έξω από το σπίτι της αδερφής του - Νιόπαντρος το θύμα

Την περιοχή έχουν ζώσει ισχυρότατες αστυνομικές δυνάμεις για την αποφυγή επεισοδίων 

Επί ποδός οι αστυνομικές αρχές στο Ρέθυμνο μετά από τη δολοφονία 22χρονου από συντοπίτη του στο χωριό Αργουλιό στον Μυλοπόταμο Ρεθύμνου. 

Ο άτυχος νέος έπεσε νεκρός μετά από πυροβολισμούς που δέχθηκε από τον συγχωριανό του ο οποίος διαφεύγει της σύλληψης.

Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης αναφέρουν είχε προηγηθεί κάποιο επεισόδιο μεταξύ δράστη και θύματος λόγω κτηματικών διαφορών, ουδείς όμως μπορούσε να υποψιαστεί ότι η κατάσταση θα ξέφευγε και θα έφτανε μέχρι την ανθρωποκτονία.


Ο δράστης, όπως έγινε γνωστό,  πήγε με το αυτοκίνητο του  -ένα φορτηγάκι-  έξω από το σπίτι της αδερφής του θύματος, τον πυροβόλησε τέσσερις φορές και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.
Με το που έπεσαν οι πυροβολισμοί και νεκρός ο 22χρονος, προκλήθηκε αναστάτωση και πανικός.

Την περιοχή έχουν ζώσει ισχυρότατες αστυνομικές δυνάμεις για την αποφυγή επεισοδίων. 

Το συγκλονιστικό στην υπόθεση, είναι πως ο 22χρονος ήταν νιόπαντρος, και μόλις πριν από λίγες εβδομάδες είχε γίνει πατέρας. Η καταγωγή της γυναίκας του μάλιστα είναι από χωριό του Ηρακλείου.

Η είδηση του θανάτου του 22χρονου, έχει πέσει σαν "κεραυνός" στην τοπική κοινωνία, με την οικογένεια του να βρίσκεται σε σοκ.

Σε κατάσταση σοκ όμως φέρεται να βρίσκεται και η οικογένεια του 44χρονου πατέρα μικρών παιδιών, που  μετά από αυτή την τραγική εξέλιξη ανατρέπεται και η δική τους ζωή…

Πηγή: cretalive.gr