Μαυροντυμένος και με κουκούλα πέρασε το κατώφλι του ανακριτή Ηρακλείου ο λυράρης

Η δικογραφία που έχει σχηματιστεί από την Ασφάλεια Ηρακλείου, αφορά σε βιασμό κατ' εξακολούθηση, γενετήσιες πράξεις με ανήλικους ή ενώπιον τους, πορνογραφία ανηλίκων, μαστροπεία, παράνομη βία, όλα κατ' εξακολούθηση.

Στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου βρίσκεται αυτή την ώρα, ο 66χρονος λυράρης, ο βασικός κατηγορούμενος στην υπόθεση του βιασμού και μαστροπείας ανήλικου αγοριού.

Με μαύρα ρούχα και με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, περιμένει έξω από το γραφείου του Ανακριτή.

λυράρης

Η δικογραφία που έχει σχηματιστεί από την Ασφάλεια Ηρακλείου, αφορά σε βιασμό κατ' εξακολούθηση, γενετήσιες πράξεις με ανήλικους ή ενώπιον τους κατ' εξακολούθηση, πορνογραφία ανηλίκων κατ' εξακολούθηση, μαστροπεία κατ' εξακολούθηση, παράνομη βία κατ' εξακολούθηση, και αφορούν στο διάστημα από το 2018 ως και 15 Φεβρουαρίου 2023.

Η υπόθεση ήρθε στο «φως» μετά από καταγγελία της οικογένειας 16χρονου ο οποίος όπως ανέφερε στην κατάθεση του στους αστυνομικούς, δεχόταν απειλές από τον 66χρονο προκειμένου να μην αποκαλύψει σε κανέναν τι συνέβαινε μεταξύ τους.

Ο βασικός κατηγορούμενος την περασμένη Τρίτη οδηγήθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα και στη συνέχεια ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα.

Πηγή: Cretalive.gr