Κρήτη: Κακουργηματική δίωξη στον προπονητή πολεμικών τεχνών που ζητούσε μασάζ απο μαθητές του - Τι ισχυρίζεται ο ίδιος

Του ασκήθηκε δίωξη για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια και γενετήσιες πράξεις κατά ανηλίκων, ενώ πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Δευτέρα.

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε στον 46χρονο προπονητή πολεμικών τεχνών, ο οποίος, όπως αποκάλυψε το Cretalive, φέρεται, με βάση καταγγελίες και μαρτυρικές καταθέσεις που έχουν ληφθεί στο πλαίσιο της αστυνομικής προανάκρισης, να ζητούσε από κάποια  παιδιά (ανήλικα), τα οποία προπονούσε να του κάνουν μασάζ, ενώ εκείνος φέρεται, όπως καταγγέλλεται,  να παρακολουθούσε πορνό στο διαδίκτυο.

Ειδικότερα του ασκήθηκε δίωξη για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια και γενετήσιες πράξεις κατά ανηλίκων, ενώ πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Δευτέρα. 

Ο πολύ γνωστός προπονητής, αρνείται όλα όσα του αποδίδονται και κάνει λόγο για "κατευθυνόμενες καταγγελίες", που έχουν στόχο να τον πλήξουν ως άνθρωπο αλλά και επαγγελματικά. 

Υπενθυμίζεται ότι, όπως πρώτο έγραψε το Cretalive, ο 46χρονος συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου για παράβαση του νόμου περί όπλων, ωστόσο ενώπιον της δικαιοσύνης καλείται  να δώσει εξηγήσεις για τα όσα  του αποδίδονται. 

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί έλαβαν 8 σχετικές καταθέσεις από 7 αγόρια κι ένα κορίτσι, ηλικίας από 13 έως και 20 ετών σήμερα, ενώ τα περιστατικά τα οποία καταγγέλλονται, φέρονται να έχουν γίνει το διάστημα 2014 - 2021.

Πηγή: cretalive.gr
TAGS: Κρήτη